Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονης στην Πάτρα: ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες του ιδρύματος όπου διέμενε

Πηγή: Pixabay

Ανήλικο κορίτσι το έσκασε από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Θηλέων στην Πάτρα

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της ΕΛΑΣ στην Πάτρα για τον εντοπισμό 16χρονης, τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν από το Σκαγιοπούλειο Ίδρυμα Θηλέων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, λίγο πριν τις 11:00 η υπεύθυνη της δομής μετέβη στην Ασφάλεια Πάτρας και υπέβαλλε δήλωση εξαφανίσης της ανήλικης.

Μάλιστα, το κορίτσι φέρεται και κατά τα παρελθόν να έχει φύγει από το ίδρυμα και να επιστρέφει είτε κατόπιν δικής της επιθυμίας, είτε μετά από τον εντοπισμό της, από τις Αρχές.

ΕΔΕ για τυχόν ευθύνες της δομής

Αξίζει να σημειωθεί πως η υπόθεση εξαφάνισης λαμβάνει και άλλες διαστάσεις, καθώς κατά πληροφορίες ο Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Δυτικής Ελλάδας, Νίκος Σταθακόπουλος, διέταξε τη διενέργεια Ένορκης Διοικητής Εξέτασης προκειμένου να διερευνηθούν τυχόν ευθύνες για την υπόθεση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mInWK1
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη