Κ17: ΠΑΣ Λαμία – Παναιτωλικός 1-1


Για την 11η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Υποδομών Κ17 της Super League, η ομάδα της Λαμίας υποδέχθηκε το πρωί του Σαββάτου στο γήπεδο της ΕΠΣ Φθιώτιδας την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού με την οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο παιχνίδι στο 56’ με γκολ του Ράδου μετά από κόρνερ του Κυριαζή. Οι παίκτες της Λαμίας ισοφάρισαν στο 68΄ με τον Λεωνίδα Νικολόπουλο μετά από κόρνερ του Τσάμαλη για το 1-1.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία Κ17: Καραγιάννης, Κατσίκας, Κούτλας, Γκλάβας, Καψής, Κλητοράκης, Τσίτζηρας (70΄ Καθάριος), Κοντονίκος, Βέρρης (60΄ Καρασαντές), Ζαλοκώστας (55΄ Τσάμαλης), Νικολόπουλος

Παναιτωλικός Κ17: Παπασωτήρης, Τρομπούκης, Κουτσουπιάς, Μόκκας, Μποκώρος, Ράδος, Κοντούρης, Κυριαζής (84’ Μπίζος), Γιωτόπουλος (70’ Γαλιάτσος), Μπρατσιώτης, Μωραΐτης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη