-->

Αστυνομικοί της ΔΙΑΣ σώζουν 3χρονη που κατάπιε μπαταρία - Από τον Πειραιά στο Παίδων σε 12 λεπτά (βίντεο)

(Φωτ. αρχείου: Intime)

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ έκαναν μέσα σε λίγα λεπτά μια σωτήρια μεταφορά ενός μικρού κοριτσιού στο νοσοκομείο Παίδων.

Δραματική επιχείρηση διάσωσης στήθηκε από ομάδα της ΔΙΑΣ για τη μεταφορά ενός παιδιού μόλις 3 ετών που κατάπιε μπαταρία. Σε βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το Mega φαίνονται οι αγωνιώδεις προσπάθειες των ανδρών της αστυνομίας να φτάσουν έγκαιρα στο νοσοκομείο για να σωθεί το παιδί.

Το τρίχρονο κοριτσάκι μετέφερε η μητέρα του σε κατάσταση σοκ αρχικά στο Τζάνειο νοσοκομείο Πειραιά. Ωστόσο, κρίθηκε αναγκαία η άμεση μεταφορά του στο Παίδων Αγία Σοφία προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Σε αυτό το σημείο τα ηνία πήρε η Αστυνομία και οργάνωσε μια διάσωση - «αστραπή», καθώς δεν προλάβαιναν να περιμένουν ασθενοφόρο.

Η κατάσταση της υγείας του παιδιού ήταν τέτοια που οι άνδρες της ΔΙΑΣ έκαναν ό,τι ήταν εφικτό για να μεταφέρουν το κορίτσι και τη μητέρα του όσο πιο γρήγορα γινόταν.

Πράγματι, μέσα σε 12 λεπτά, έφτασαν στο Παίδων. Μάλιστα, ένας αστυνομικός όταν είδε πως η μητέρα ήταν σε κατάσταση σοκ αποφάσισε να οδηγήσει αυτός το αυτοκίνητό της. Συνάδελφοί του κρατούσαν το δρόμο ανοιχτό και συνόδευσαν το αυτοκίνητο μέχρι το νοσοκομείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3ruEU1l
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->