-->

Συγκλονιστική μαρτυρία: Έχασε τον 41 ετών αδερφό του από κορονοϊό ενώ δεν είχε θέματα υγείας, δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί (βίντεο)

Συγκλονιστική μαρτυρία: Έχασε τον 41 ετών αδερφό του από κορονοϊό ενώ δεν είχε θέματα υγείας, δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί (βίντεο)

Ο Γιώργος, τέλη Μαίου διαπιστώνει, ότι είναι θετικός στον κορονοϊό. Αρχές Ιουνίου διασωληνώνεται. Στις 5 Αυγούστου αφήνει την τελευταία του πνοή... Ήταν μόλις 41 δεν είχε θέματα υγείας όμως δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί

Οι ιστορίες νέων ανθρώπων που έφυγαν από κορονοιό δυστυχώς είναι πολλές και καταγράφονται καθημερινά.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία αδερφού θύματος της πανδημίας στον ΣΚΑΙ 

Ο αδερφός του μόλις 41 ετών χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας άφησε την τελευταία του πνοή τον Αύγουστο με τον ίδιο τώρα να απευθύνει έκκληση στους νέους να σπεύσουν να κάνουν το εμβόλιο.

«Έχανα τη γη κάτω από τα πόδια μου κι έλεγε πως μπορεί να συμβαίνει αυτό σε έναν υγιέστατο άνθρωπο κι όλο αυτό γιατί δεν είχε προλάβει να εμβολιαστεί».

Ο Γιώργος, τέλη Μαίου διαπιστώνει, ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό. Αρχές Ιουνίου διασωληνώνεται. Στις 5 Αυγούστου αφήνει την τελευταία του πνοή... Ήταν μόλις 41.

Ο αδελφός του, Αναστάσης Θεοδωρίδης περιγράφει στον ΣΚΑΙ τις δύσκολες στιγμές, στο πλευρό του αδελφού του.

«Έμεινε 58 μέρες στην εντατική καθημερινά γυμναζόταν πρόσεχε τη διατροφή του και δεν είχε καπνίσει ποτέ. Με έπαιρναν οι γιατροί και μου έλεγαν πως γίνεται να έχει αυτήν τη ζωή δεν μπορούσαν να πιστέψουν αυτό που γινόταν στα πνευμόνια του»

Τις κρίσιμες εκείνες ημέρες, ζητούσε από τον κόσμο να προσευχηθεί για τον αδελφό του. Σήμερα, 3 μήνες μετά, κάνει έκκληση στους νέους να εμβολιαστούν.

«Να μιλήσουν με τον γιατρό τους να μην χαθεί άλλη ζωή από τον κορονοϊό άλλος νέος με αυτό το χαμόγελο…» τονίζει.

Όμως η λίστα των θυμάτων της πανδημίας δεν σταματά εδώ.

Στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης η 38χρονη έγκυος από την Πιερία αφήνει την τελευταία της πνοή αφού πρώτα γέννησε το μωρό της με καισαρική.
Ούτε αυτή η γυναίκα είχε κάνει το εμβόλιο. 

«Προβήκανε οι συνάδελφοι σε πρόωρη περάτωση τοκετού, τα μωρά είναι καλά αλλά τι να το κάνεις;» τονίζει ο Ευάγγελος Παπανικολάου, Γυναικολόγος στο Ιπποκράτειο.

Στο χωριό της 38χρονης και οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι.

Οι γονείς επιρρίπτουν ευθύνη στη γυναικολόγο που την παρακολουθούσε, αφού μαρτυρίες αναφέρουν πως της είπε να μην εμβολιαστεί.

Στα Τρίκαλα, μια κοπέλα μόλις 28 ετών έχασε την μάχη με τον κορωνοϊό.

«Στις 28 μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου έγιναν προσπάθειες για  να επανέλθει, αλλά δυστυχώς δεν έγινε κατορθωτό» αναφέρει ο Στέφανος Τσουρβάκας, Διευθυντής Ιατρικής Υπηρεσίας Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Οι επιστήμονες εξακολουθούν να προειδοποιούν, ότι το μοναδικό όπλο που έχουμε στα χέρια μας κατά του κορωνοϊού είναι το εμβόλιο.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CMdkze
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->