Συγκλονίζει η 42χρονη ανεμβολίαστη έγκυος που ήταν για 10 μέρες στη ΜΕΘ

Συγκλονίζει η 42χρονη ανεμβολίαστη έγκυος που ήταν για 10 μέρες στη ΜΕΘ

Βγήκε από την ΜΕΘ του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου και αποσωληνώθηκε η 42χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που είχε διαγνωστεί με κορoνοϊό και διανύει τον 7ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Τους συναδέλφους της και τους γιατρούς που κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή ευχαρίστησε η 42χρονη ανεμβολίαστη νοσηλεύτρια που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και αποσωληνώθηκε την Τρίτη (16/11).

Μέσα από το νοσοκομείο της ΠΓΝΛ μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ευχαριστώντας τους συναδέλφους της που κατάφεραν να την κρατήσουν στη ζωή.

«Είμαι υγιής, είμαι καλά. Τα παιδιά όλα με προσέξανε πάρα πολύ με το παραπάνω», είπε η 42χρονη Βαλεντίνα και συνέχισε: «Οι συνάδελφοι μου έκαναν τα πάντα να με κρατήσουν στη ζωή. Αν δεν πεις ευχαριστώ σε αυτούς που σε προσέξανε και στο Θεό που σε κράτησε σε ποιον θα πεις;».

Η Βαλεντίνα νοσηλεύεται στο Τμήμα Λοιμώξεων, ενώ η υγεία του εμβρύου δείχνει να είναι σε πολύ καλή κατάσταση.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nniBIg
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη