Η 49χρονη εικαστικός αρνείται ότι είχε όπλο στην επίθεση στο Χαλάνδρι: «Έστρεψαν το παιδί μου εναντίον μου»

Η 49χρονη εικαστικός αρνείται ότι είχε όπλο στην επίθεση στο Χαλάνδρι: «Έστρεψαν το παιδί μου εναντίον μου»

Η Κλοντιάνα Τσέλο βρίσκεται προσωρινά κρατούμενη για την επίθεση με όπλο εις βάρος του πατέρα του παιδιού της στο Χαλάνδρι

Η Κλοντιάνα Τσέλο μίλησε για πρώτη φορά μέσα από τη φυλακή και υποστήριξε, μεταξύ άλλων, πως δεν είχε όπλο την ημέρα της επίθεσης στο Χαλάνδρι.

Σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1, η 49χρονη εικαστικός ανέφερε πως δεν είχε μαζί της τσάντα, αλλά και πως οι σφαίρες βρέθηκαν σε διαφορετικό σημείο από το μέρος στο οποίο διαπληκτίστηκε με τον 68χρονο οφθαλμίατρο.

«Η αστυνομία επιβεβαίωσε πως η διαμάχη που είχαμε έγινε στην είσοδο στην πολυκατοικίας. Όχι στο γκαράζ που βρέθηκαν σφαίρες», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Η γυναίκα υποστήριξε, παράλληλα, πως «δασκάλεψαν» το παιδί της να στραφεί εναντίον της:

«Ανέβηκαν στο διαμέρισμα και του είπαν τι να πει, πως έβγαλα το όπλο από την τσάντα μου, την δασκάλεψαν», τόνισε.

«Προϊόν βιασμού το παιδί μας»

Σε άλλο σημείο η Κλοντιάνα Τσέλο ισχυρίστηκε, μάλιστα, πως το παιδί είναι προϊόν βιασμού.

«Ο άνθρωπος αυτός εμφανιζόταν μετά από ένα σημείο ως σύντροφός μου και αναγκάστηκα και εγώ να αφήσω την ντροπή μου και να αισθάνομαι ενοχές, όπως αισθάνονται πολλές φορές οι γυναίκες που βιάζονται», υπογράμμισε.

Όσον αφορά στον βιασμό η ίδια είπε πως τον είχε καταγγείλει, ενώ ερωτηθείσα για το γεγονός ότι ο οφθαλμίατρος ήταν στην βάπτιση του παιδιού, η εικαστικός απάντησε πως τον είχε φέρει η ίδια δια της βίας απειλώντας τον πως θα μιλήσει για τον βιασμό.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3DFOEZP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη