-->

Μέχρι πότε πρέπει να «τρέξουν» για εμβόλιο οι άνω των 60 για να γλιτώσουν το πρόστιμο των 100 ευρώ

INTIME

Πρόστιμο 100 ευρώ για τους ανεμβολίαστους πολίτες  άνω των 60 οι οποίοι δεν έχουν κάνει ακόμα την πρώτη δόση του εμβολίου, επιβάλει το προσεχές διάστημα η κυβέρνηση.

Προθεσμία μέχρι της 16 Ιανουαρίου έχουν όσοι πολίτες  άνω των 60 δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμα να κάνουν την πρώτη δόση.

Μετά το πέρας της ημερομηνίας, ο πολίτης θα πληρώνει πρόστιμο 100 ευρώ για κάθε μήνα, στον οποίο μένει ανεμβολίαστος, ενώ το πρόστιμο θα έρχεται αυτόματα μέσω της ΑΑΔΕ.

Ο κ. Μητσοτάκης σημείωσε ότι τον βασάνισε πολύ αυτή η απόφαση αλλά τόνισε ότι θα πρέπει να θωρακιστούν οι ίδιοι και η κοινωνία.

«Από τους 580.000 ανεμβολίαστους συμπολίτες μας άνω των 60 ετών, δυστυχώς μόνο 60.000 έσπευσαν να εμβολιαστούν εντός του μήνα Νοεμβρίου. Και είναι κυρίως οι άνω των 60 οι οποίοι νοσηλεύονται και δυστυχώς πολλοί από αυτούς χάνονται. Και όπως έχουμε πει πολλές φορές, είναι άδικοι θάνατοι», υπογράμμισε με έμφαση ο πρωθυπουργός.

Οι δηλώσεις Μητσοτάκη για υποχρεωτικό εμβολιασμό στους ανω των 60 ετών και δωρεαν self test σε όλους

{https://youtu.be/V2r61Tpn3gU}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3IgFhm2
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->