Ελληνική Αστυνομία: Από σήμερα οι αιτήσεις για τις 60 προσλήψεις

(Φωτ.: Eurokinissi)

Από σήμερα, 24 Νοεμβρίου 2021, ξεκινούν οι αιτήσεις για τις 60 προσλήψεις που θα γίνουν στην Ελληνική Αστυνομία.

 

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στην προκήρυξη διαγωνισμού για προσλήψεις 30 ψυχολόγων και 30 ιατρών διαφόρων ειδικοτήτων. Θα στελεχώσουν τα περιφερειακά ιατρεία, που συστάθηκαν πρόσφατα με απόφαση του αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας, αντιστράτηγου Μιχαήλ Καραμαλάκη, στις έδρες αστυνομικών υπηρεσιών δεκατριών μεγάλων πόλεων της χώρας

Σημειώνεται ότι, οι υποψήφιοι θα πρέπει να υποβάλουν αυτοπροσώπως στο Αστυνομικό Τμήμα ή Αστυνομικό Σταθμό του τόπου κατοικίας ή διαμονής τους ή στα Προξενεία της Ελλάδας στις χώρες όπου διαμένουν, την αίτηση συμμετοχής με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, από 24-11-2021 μέχρι και την 15:00 ώρα της 23-12-2021.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής δεν θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής. Αίτηση που υποβάλλεται ταχυδρομικώς, με ηλεκτρονικό μέσο ή με εξουσιοδοτημένο πρόσωπο, δεν γίνεται δεκτή και δεν θα λαμβάνεται υπόψη για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό, όπως επισημαίνεται στην προκήρυξη την οποία μπορείτε να δείτε εδώ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nJInqm
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη