Μέτσοβο: Σε πνιγμό από φαγητό οφείλεται ο θάνατος της 61χρονης που κείτονταν νεκρή επί 3 μέρες δίπλα στην κατάκοιτη μητέρα της

Μέτσοβο: Σε πνιγμό από φαγητό οφείλεται ο θάνατος της 61χρονης που κείτονταν νεκρή επί 3 μέρες δίπλα στην κατάκοιτη μητέρα της

Η γυναίκα που ζούσε με την 92 ετών μητέρα της βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμεναν. Αυτό προέκυψε από την νεκροψία που διενεργήθηκε, ενώ παράλληλα διευκρινίζεται ότι δεν συνδέεται με κανένα άλλο νόσημα.

Σε πνιγμό από φαγητό οφείλεται ο θάνατος της γυναίκας 61 ετών στο Μέτσοβο, η οποία κείτονταν νεκρή επί τρεις μέρες δίπλα στην κατάκοιτη 92χρονη μητέρα της, σύμφωνα με την νεκροψία που διενεργήθηκε, ενώ παράλληλα διευκρινίζεται ότι δεν συνδέεται με κανένα άλλο νόσημα.

Η γυναίκα που ζούσε με την 92 ετών μητέρα της βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που διέμεναν.

Ο αδερφός της που ζει στο εξωτερικό τηλεφωνούσε στο σπίτι, χωρίς όμως να παίρνει απάντηση, γι' αυτό και ειδοποίησε την αστυνομία.

Η 92χρονη, σύμφωνα με πληροφορίες από την ERT, διακομίστηκε στο νοσοκομείο «Χατζηκώστα» καθώς αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3wQIZx9
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη