Black Friday 2021: Τέλος οι ψεύτικες εκπτώσεις, πώς θα βρείτε προϊόντα που αξίζουν πραγματικά

eurokinissi

Λίγες μέρες απομένουν μέχρι τη φετινή Black Friday, την ημέρα με τις μεγάλες προσφορές στα καταστήματα της χώρας.

Η Παρασκευή απέχει μόλις λίγες μέρες πια και η φετινή Black Friday υπόσχεται προσφορές που θα προκαλέσουν το ενδιαφέρον των καταναλωτών.

Πολλές φορές αλυσίδες και καταστήματα χρησιμοποιούν το κόλπο των υπερτιμολογήσεων προϊόντων ώστε η απόσταση από την νέα τιμή να μοιάζει χαώδης και η προσφορά τεράστια. Στην πραγματικότητα όμως ο καταναλωτής αγοράζει το προϊόν στην ίδια και ψηλότερη τιμή απ' ό,τι θα το αγόραζε τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.

Το skroutz.gr, το οποίο έχει ήδη μπει σε διάθεση Black Friday, έχει δημιουργήσει ένα ειδικό εργαλείο για την περίσταση. Κλικάροντας πάνω στη μπάρα «Black Friday» προσφορές, μεταφέρεστε στη σελίδα με τις προσφορές, ένω διαλέγοντας την επιλογή «πτώση τιμής» μπορείτε να περιηγηθείτε στις επιλογές με τη μεγαλύτερη ποσοστιαία έκπτωση.

skroutz1

skroutz2

 



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3qY6gMJ
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη