-->

Νέα παρέμβαση «ΦΩΤΙΑ»: Αυτό κάνουν τα ΜΜΕ με τα εμβόλια, ισχυρίζεται επιστήμονας – ΒΙΝΤΕΟ


 Οι ισχυρισμοί δείχνουν σοβαροί – Τι απαντάνε οι δημοσιογράφοι;;;

O Dr. Robert Malone, διεθνώς αναγνωρισμένος ιατρός και επιστήμονας που βοήθησε στην εφεύρεση εμβολίων mRNA, αλλά πλέον χαρακτηρίζεται ως HOAX, τόνισε, σε συνέντευξή του, σε σχέση με όλα αυτά που συμβαίνουν στις ΗΠΑ αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη:


«Τώρα η κυβέρνηση προσπαθεί να επεκτείνει την προπαγάνδα μέσω των κληροδοτημένων μέσων ενημέρωσης ότι, τα παιδιά έχουν κίνδυνο για μακροχρόνιο κόβιντ.


Δεν γνωρίζω κανένα έγγραφο που να δείχνει ότι τα παιδιά διατρέχουν σημαντικό κίνδυνο για μακροχρόνια μόλυνση από κόβιντ. Σημειώστε ότι, οι Σκανδιναβικές χώρες έχουν μπλοκάρει το (εμβόλιο) της moderna για οποιονδήποτε κάτω των 30 ετών.


Οπότε αυτό επιμηκύνει το ηλικιακό εύρος των παιδιών λίγο ψηλότερα. Και όμως είχαμε πρόσφατα τον dr. Fauci στην εθνική τηλεόραση να λέει ότι αυτά τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή και απολύτως αποτελεσματικά για τα παιδιά. Είναι ξεκάθαρα ψέματα. Η κυβέρνησή μας βρίσκεται τώρα στην θέση, όπου είναι αρκετά πρόθυμη να διαδώσει την προπαγάνδα  χωρίς ουσιαστική επιστημονική αξιοπιστία ή υποστήριξη στον βωμό της της προσπάθειας προώθησης του μαζικού εμβολιασμού.


Δεν χρειάζεται να εμβολιάσετε τα παιδιά σας. Αυτό που θα δούμε δυστυχώς τον επόμενο χρόνο είναι πολλοί περισσότεροι θάνατοι σε παιδιά και σημαντικές ασθένειες όπως η μυοκαρδιοπάθεια στα  παιδιά, από ό,τι θα έχουμε από τον ίδιο τον ιό».


Δείτε το βίντεο:
from Ξυπνήστε ρε https://ift.tt/30HU33X
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->