Παναθηναϊκός: Πάει για αλλαγές με Λαμία

Για το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα ο ελλιπής Παναθηναϊκός

Παναθηναϊκός: Το πρόσημο πριν από τη διακοπή για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων ήταν αρνητικό, λόγω (και) της ήττας από τον ΠΑΟΚ.

Εκείνο το ντέρμπι, καθώς και το 0-0 απέναντι στον ΟΦΗ, ήρθαν να υπενθυμίσουν ότι το «τριφύλλι» έχει ακόμη πολύ δρόμο μπροστά του.

«Πολύ δρόμο για ποιο πράγμα;», ίσως αναρωτηθεί κανείς. Και εύλογα.

Ο πρώτος στόχος ήταν να φτιαχτεί από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς μία ομάδα που θα παίζει ένα αξιοπρεπές ποδόσφαιρο στη Super League 1.

Η περυσινή τραγική εικόνα έπρεπε με κάθε τρόπο να μπει στο χρονοντούλαπο, όσο δύσκολο κι αν θα ήταν αυτό.

Ομολογουμένως, τα πρώτα τρία εντός της εφετινής σεζόν σκόρπισαν χαμόγελα, αφού ο φίλαθλος κόσμος θέλει να βλέπει την αγαπημένη του ομάδα να σκοράρει κατά ριπάς.

Ο Παναθηναϊκός το πέτυχε αυτό απέναντι σε:

  • Απόλλωνα
  • Βόλο
  • Ιωνικό

Η εικόνα μακριά από τη Λεωφόρο προβλημάτιζε, όμως όταν ήρθε το πρώτο διπλό από τον περασμένο Φεβρουάριο, απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο, η αισιοδοξία επανήλθε.

Ώσπου φτάνοντας στο 0-0 με τον ΟΦΗ και το 1-3 με τον ΠΑΟΚ, ακόμα και οι πιο αισιόδοξοι διαπίστωσαν ότι η ομάδα δεν θα μπει ούτε εφέτος στην πρώτη τριάδα.

Για το πρώτο διπλό στο πρωτάθλημα ο ελλιπής Παναθηναϊκός

Απέναντι στη Λαμία, σε ματς που θα διεξαχθεί ημέρα Δευτέρα, η ομάδα προφανώς και δεν έχει περιθώριο για στραβοπάτημα.

Το κακό στην προκειμένη δεν είναι μόνο ότι το «τριφύλλι» αγνοεί την εκτός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα από τον περασμένο Φεβρουάριο (όπως προαναφέρθηκε).

Ούτε ότι η Λαμία αποτελεί έναν από τους, πολλούς, κακούς του δαίμονες κατά την τελευταία δεκαετία.

Ο Γιοβάνοβιτς ενδέχεται να μην έχει τον Ρούμπεν Πέρεθ, δηλαδή τον καλύτερο παίκτη του μετά τον Καρλίτος.

Αν συνυπολογιστεί η δεδομένη απουσία του Φώτη Ιωαννίδη και η πιθανή του Σεμπαστιάν Παλάσιος, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς ότι οι «πράσινοι» στερούνται ποιοτικών λύσεων.

Κατά τα φαινόμενα, ο Γιοβάνοβιτς προετοιμάζεται για αρκετές και σημαντικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, ενώ να θυμίσουμε ότι και ο Αχιλλέας Πούγγουρας είναι εκτός.

www.sportime.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη