Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διαρρήκτες έκλεψαν μηχανή και πήγαν στην Πτολεμαΐδα για... μεροκάματο

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι διαρρήκτες έκλεψαν μηχανή και πήγαν στην Πτολεμαΐδα για... μεροκάματο

Ανήλικοι έκλεψαν μοτοσυκλέτα από τη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια έφυγαν προς την Πτολεμαΐδα, όπου και διέπραξαν μια κλοπή και αποπειράθηκαν διαρρήξουν ένα ακόμα σπίτι.

Αναλυτικότερα, οι δύο ανήλικοι χθες το πρωί, εκμεταλλευόμενοι την απουσία ενοίκων και σπάζοντας τις κλειδαριές μπήκαν σε διαμέρισμα, από το οποίο αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρηματικό ποσό, συνολικής αξίας 1.300 ευρώ, ενώ στη συνέχεια αποπειράθηκαν να διαρρήξουν άλλο διαμέρισμα, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να εισέλθουν σε αυτό.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν, διαρρηκτικά εργαλεία, δύο κατσαβίδια και ένα γαλλικό κλειδί, καθώς και διάφορα χρυσαφικά, μέρος των οποίων αναγνωρίστηκε από την νόμιμο κάτοχό τους, τα οποία και αποδόθηκαν. Επίσης, κατασχέθηκε η δίκυκλη μοτοσυκλέτα η οποία θα επιστραφεί στον ιδιοκτήτη της.

Οι έρευνες συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας, προκειμένου να διαπιστωθεί η προέλευση των υπολοίπων χρυσαφικών που βρέθηκαν στην κατοχή τους, καθώς και η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Οι δύο ανήλικοι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Εορδαίας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cz0U25
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη