Άνοιξε το Πολυτεχνείο για τον τριήμερο εορτασμό της εξέγερσης, τα μέτρα της Αστυνομίας (εικόνες)

intime

Ξεκίνησε ο τριήμερος εορτασμός της επετείου της εξέγερσης του Πολυτεχνείου, ο οποίος κορυφώνεται με την πορεία της Τετάρτης.

Με την πορεία της Τετάρτης, την πρώτη... νόμιμη στην εποχή της πανδημίας, κορυφώνεται την Τετάρτη ο εορτασμός της 48ης επετείου από την εξέγερση του Πολυτεχνείου που ξεκίνησε σήμερα στον χώρο του Μετσοβείου επί της Πατησίων.

polytexneio

Για τον εορτασμό της επετείου, έχουν κινητοποιηθεί περισσότεροι από 6.000 αστυνομικοί, ενώ σε κλοιό για το τριήμερο θα βρεθούν όλα τα Πανεπιστήμια του κέντρου της Αθήνας. Αυξημένες θα είναι οι περιπολίες γύρω από τα κυβερνητικά κτίρια και τα Εξάρχεια.

polytexneio2

Παράλληλα θα επιστρατευτούν και τα πιο σύγχρονα τεχνολογικά μέσα, όπως τα drones που αναμένεται να λειτουργήσουν για να επιτηρήσουν ταράτσες πολυκατοικιών πλησίον του Πολυτεχνείου.

polytexneio3



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cf2Bl6
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη