Λιβύη... Ότι κρύβουν τα ΜΜΕ! Ο Σαΐφ Καντάφι τρομοκρατεί τη συμμαχία ΗΠΑ-Τουρκίας-Ευρωπαϊκής Ένωσης!

Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Και τώρα θέλω να δω πως ακριβώς θα ξεφύγετε, ηλίθιοι (μαλάκες)»
Μουαμάρ Καντάφ
ι
Ήταν...

από τα τελευταία λόγια του δολοφονημένου από την "πολιτισμένη" δύση Λίβυου ηγέτη
[Βλέπε, σε: Και τώρα θέλω να δω πως ακριβώς θα ξεφύγετε, ηλίθιοι!]

Όλα τα διεθνή ΜΜΕ μεταφέρουν την είδηση της υποψηφιότητας του Σαΐφ Καντάφι στη Λιβύη. Μάλιστα, τα "ελληνικά" ΜΜΕ πρωτοστατούν σε διάδοση "ψευδών ειδήσεων" (ως "fake news" καθιερώθηκε), ότι ο δευτερότοκος γιος του Μουαμάρ Καντάφι είναι τουρκόφιλος, για να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα πολιτικής υποταγής στους ιμπεριαλιστές.

Τι κρύβουν ΟΛΑ τα ΜΜΕ της αργυρώνητης δημοσιογραφικής πορνείας;

«Ο Τύπος δεν θέλει να ενημερώσει τον αναγνώστη,
αλλά να τον πείσει πως τον ενημερώνει»
Νικολά Γκόμεζ Ντάβιλα

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση κι υπογραφή των σχετικών επίσημων τυπικών εγγράφων της υποψηφιότητας από τον Σαΐφ Καντάφι, οι ορδές των τρομοκρατών Νατοϊκών μισθοφόρων τους Ερντογάν στη Λιβύη, που στηρίζει ΚΑΙ η επίσημη Ελλάδα μαζί με την ΕΕ [Ακόμη δεν έχουμε πληγεί από "αμνησία"... Βλέπε, σε: Με 2.000 δολάρια το μήνα θα εγκατασταθούν στη Λιβύη οι «εξεγερμένοι» της Συρίας, που υποστηρίζονται από την Τουρκία, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση και ΗΠΑ], εισβάλουν και καταλαμβάνουν τα εκλογικά τμήματα των πόλεων και χωριών υπό τον έλεγχο του Τούρκου "πρωθυπουργού" Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά, που διόρισαν στην Τρίπολη ως πρωθυπουργό οι "πολιτισμένοι" της δύσης. Αποτέλεσμα; η λεγόμενη "Εθνική Ανώτατη Εκλογική Επιτροπή" ανακοίνωσε με ανάρτησή της στη σελίδα της στο Facebook, ότι "Η υποψηφιότητα του Σαΐφ Καντάφι απορρίφθηκε για λόγους εθνικού συμφέροντος και για την αποτροπή αναταραχών στη χώρα"!

"Απών ο Ερντογάν"... επισημαίνει ο "έγκυρος" ΣΚΑΪ... ξεχνώντας πως εκπροσωπείται επαξίως από τον Μητσοτάκη και το Διευθυντήριο, μαζί με τον Τούρκο πρωθυπουργό της λεγόμενης Λιβύης Αμπντέλ Χαμίντ Ντμπεϊμπά...

Το πότε θα μας το σερβίρουν για εσωτερική κατανάλωση, κατά το δοκούν, τα ελληνόφωνα ΜΜΕ, είναι υπόθεση των χαλκείων του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και του Διευθυντηρίου της λεγόμενης "Ευρωπαϊκής Ένωσης". Όλα έχουν να κάνουν στο πως θέλει το πολιτικό σύστημα να εμφανίσει την πλήρη στήριξη της Τουρκίας από την Ελλάδα, με τη συμμετοχή της στην περιβόητη διάσκεψη για την Λιβύη στο Παρίσι (12 Νοέμβρη 2021). Μάλιστα, σ' αυτή τη διάσκεψη του Παρισιού τα εγχώρια ΜΜΕ προσδίδουν μια σημασία που δεν έχει ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ με την πραγματικότητα κι αντιπολίτευση δεν υπάρχει να δείξει τα αυτονόητα. Το "ρεπορτάζ" των ελληνόφωνων αργυρώνητων κονδυλοφόρων: "στη Γαλλία βρίσκεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο πλαίσιο της διάσκεψης για την Λιβύη που διεξάγεται στο Παρίσι, στην οποία συμμετέχει και  η Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Γάλλου πρόεδρου Μακρόν μετά την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία... η διάσκεψη χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη, ενόψει και των εκλογών που είναι προγραμματισμένες για τις 24 Δεκεμβρίου... η ελληνική πλευρά θα θέσει θέμα τήρησης του χρονοδιαγράμματος των εκλογών καθώς και σεβασμού της εκεχειρίας του Οκτωβρίου του 2020... θα απαιτήσει να αποχωρήσουν τα ξένα στρατεύματα και μισθοφόροι από την Λιβύη με σκοπό οι εκλογές να διεξαχθούν με ασφάλεια και αξιοπιστία...".
Λες και σ' αυτό τον τόπο έχουμε -εκτός από τον αόρατο ιό, που έχει σχηματίσει το ενιαίο πολιτικό κόμμα "3η Δόση"-, προσβληθεί κι από τον ιό της συλλογικής πολιτικής αμνησίας. Να θυμηθούμε;

«Ο "Τουρκικός Εθνικός Όρκος"...
Αποτελεί την σιδερένια γροθιά του έθνους...
αποτελεί τη θεμελιώδη αρχή η οποία διέπει την ανεξαρτησία μας
μέσα στις (χρυσές) δέλτους της ιστορίας»
Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ
Απόφαση της Οθωμανικής βουλής (28 Γενάρη 1920)

Όλα συμβαίνουν και βαίνουν σύμφωνα με τους σχεδιασμούς των κτητόρων της αποικίας Ελλάδα...

«(...) Η θυσία της πατρίδας μας τετέλεσται.
Τα πάντα έχουν χαθεί, και η ζωή μας, ακόμη και αν παραταθεί,
θα μας μείνει μόνο για να κλάψουμε τη συμφορά και την ατιμία μας.
(...) Δεν κατηγορώ τη λογική του κράτους που ξεπουλάει τα έθνη σαν κοπάδια προβάτων.
Έτσι ήταν και έτσι θα είναι πάντα.
Εγώ κλαίω την πατρίδα μου, που μου την έκλεψαν και ο τρόπος της κλοπής ακόμα με πονάει.
»

Ούγκο Φώσκολο, "Οι τελευταίες επιστολές του Jacopo Ortis" (Ultime lettere di Jacopo Ortis)
...γραμμένο στις 11 Οκτώβρη 1797
27 Οκτώβρη 2021: Ποια πατρίδα, φρεγάτες, ΑΟΖ & πράσινα άλογα; Ελληνικά αεροσκάφη στο Ισραήλ για προσομοίωση επιθέσεων σε Συριακές, Ιρανικές & Ρωσικές δυνάμεις... για υποστήριξη της Τουρκίας!

Ο λαός της Λιβύης (Αμετανόητοι πολέμιοι της "αμνησίας") το περίμενε εδώ και αρκετό καιρό και τελικά έφτασε η επίσημη ανακοίνωση! Ο Σαΐφ Αλ Ισλάμ Καντάφι, ο δευτερότοκος γιος του Λίβυου ηγέτη που δολοφονήθηκε βάναυσα από τις ιμπεριαλιστικές δυνάμεις στο πραξικόπημα του 2011, προετοιμαζόταν εδώ και αρκετό καιρό, υποστηριζόμενος κυρίως τις δυνάμεις πολιτοφυλακής που μέχρι πρόσφατα τον κρατούσαν φυλακισμένο κι αποφάσισαν να τον ελευθερώσουν και να τον προστατέψουν.Οι ελεύθεροι σ' ολόκληρο τον κόσμο κι ο λαός της Λιβύης στηρίζουν την υποψηφιότητα του Σαΐφ Καντάφι, για την επιστροφή της Λιβύης στον Αραβικό, εναντίον στις μαριονέτες του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού, τη φονική συμμαχία ΗΠΑ-Ευρωπαϊκής Ένωσης-Τουρκίας, για την κλοπή του πλουτοπαραγωγικού πλούτου της χώρας.

Οι οπαδοί του Σαΐφ Καντάφι προδικάζουν τη νίκη του, αν τελικά δεν αποκλειστεί από τη φονική συμμαχία (Τουρκία-ΗΠΑ-Ευρωπαϊκή Ένωση), η κάθοδος τους στις εκλογές... όποτε κι αν γίνουν...

Οι εξελίξεις στη Λιβύη... που κρύβουν επιμελώς και διανθίζουν με κατασκευασμένες ψευδείς ειδήσεις τα ΜΜΕ της "δημοσιογραφίας" σε διατεταγμένη υπηρεσία

Ενώ αυτές οι εκλογές ήταν ο λόγος για τον οποίο η "διεθνής κοινότητα" και το Λιβυκό κοινοβούλιο (δεν ελέγχεται από τον Ντμπεϊμπά, εξ ου η αντίθεση του στο Μνημόνιο-ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης) είχαν αρχικά συγκατατεθεί κι αποδεχθεί να γίνουν με πρωθυπουργό τον Ντμπεϊμπά, που διορίστηκε τον περασμένο Μάρτη κι είναι όργανο της Τουρκίας, του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης, διαπιστώνεται η προσπάθεια αναβολής των εκλογών.

Οι λόγοι μπορούν συνοπτικά να συνοψιστούν στους κάτωθι λόγους:

* Ο κίνδυνος για τη δύση και την Τουρκία, μιας συντριβής από τον Σαΐφ Καντάφι, τον οποίο χαρακτηρίζουν εξαρτώμενο από τη Ρωσία (Πούτιν), ενάντιος στην Τουρκική παρουσία στη Λιβύη και συνεπώς πολύ επικίνδυνος για την Τουρκία σε περίπτωση ήττας της Μουσουλμανικής Αδελφότητας στις εκλογές.

Al-Watiya - From A Libyan Super Base To Turkish Air Base

* Μια νίκη του Σαΐφ Καντάφι θέτει σε κίνδυνο όλες τις μέχρι σήμερα "συμφωνίες" της κυβέρνησης Ντμπεϊμπά, μαριονέτα της Τουρκίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ο κίνδυνος από μια νίκη του Καντάφι θέτει σε αμφισβήτηση την κλοπή των πλουτοπαραγωγικών πηγών της χώρας, τις ξένες βάσεις και κυρίως αυτές της Τουρκίας, του χωροφύλακα της Ευρώπης στη Λιβύη. Η στρατηγικής σημασίας για τους ιμπεριαλιστές η Τουρκική στρατιωτική αεροπορική βάση βάση Al-Watiya, στην περιοχή Αν Νουκάτ αλ Καμς, βορειοδυτικά της χώρας στα σύνορα με την Τυνησία. Στη στρατιωτική βάση Al-Watiya, οι τουρκικές δυνάμεις με τη συνεισφορά του ΝΑΤΟ και της "πολιτισμένης" Ευρωπαϊκής Ένωσης έχουν εγκαταστήσει εκεί αντιαεροπορικά συστήματα πυραύλων εδάφους-αέρος MIM-23 Hawk, αυτοκινούμενα αντιαεροπορικά πυροβόλα Korkut, αντιαεροπορικά πυροβόλα GDF-003 35mm και συστήματα ηλεκτρονικού πολέμου KORAL EW.

Υπάρχει κάποιος που γνωρίζοντας τα παραπάνω θα συνεχίσει να τρέφεται με "σανό" περί "ελληνικής παρέμβασης" στο ζήτημα Λιβύη, μέσω της "Διάσκεψης στο Παρίσι, στην οποία συμμετέχει και  η Ελλάδα μετά από πρόσκληση του Γάλλου πρόεδρου Μακρόν μετά την ελληνογαλλική αμυντική συμφωνία"; Δηλαδή πως θα πάψει η Ελλάδα να στηρίζει τη σύμμαχο Τουρκία στη Λιβύη του Ντμπεϊμπά, προτεκτοράτο της ΕΕ και του ΝΑΤΟ και θα ανατρέψει το ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΑΟΖ Τουρκίας-Λιβύης;

Αυτό θα σήμαινε ότι η Τουρκία πρέπει να αποστρατευθεί από την διατεταγμένη υπηρεσία χωροφύλακα της Λιβύης του Ντμπεϊμπά και συμμάχου της Ελλάδας, να εγκαταλείψει τους Λιβυκούς πόρους πλουτοπαραγωγικούς πόρους στα χέρια του επόμενου εκλεγμένου κοινοβουλίου και της επόμενης κυβέρνησης. Αυτό υποτίθεται ότι είναι λειτουργία μιας αστικής δημοκρατίας, αλλά δεν είναι ο τρόπος με τον οποίο κυβερνούν τη Λιβύη τα τελευταία 10 χρόνια οι δυνάμεις της "πολιτισμένης" δύσης.

Τέλος, στην περίπτωση που επιτευχθεί η απαγόρευση συμμετοχής του Σαΐφ Καντάφι στις εκλογές, οι οπαδοί του θα κατευθυνθούν στην υποψηφιότητα Χαλίφα Χαφτάρ. Αν συμμετάσχει ο Καντάφι, οι ψηφοφόροι του Χαφτάρ θα στραφούν υπέρ του Καντάφι. Εχθρός που ενώνει: ο ιμπεριαλισμός.

 

 Μουαμάρ Καντάφι: "Τα σκυλιά μπορούν να γιορτάζουν στα πτώματα των Λιονταριών, αλλά τα σκυλιά θα παραμένουν σκυλιά και τα Λιοντάρια Λιοντάρια"

Στην "εξωτερική πολιτική" που εκτελεί υπάκουα η Ελλάδα, ο μοναδικός πολιτικός χώρος που απολαμβάνει "πολιτική δικαίωση" είναι -εκτός της δεξιάς-, η Νατοϊκή αριστερά (θεσμική κι εξωκοινοβουλευτική. που έδωσαν το παρών για να πέσει το "δικτατορικό καθεστώς Καντάφι"...

Αναλυτικά μπορούμε να θυμηθούμε εδώ: 5 Aπρίλη 2011... τα πρώτα επίσημα διαπιστευτήρια της Νατοϊκής "αριστεράς" για ν' αναλάβει κυβερνητικό ρόλο

 
«Ο Ομπάμα θέλει να με δολοφονήσει.
Ν' αφαιρέσει από την πατρίδα μας την ελευθερία,
τις δωρεάν κατοικίες μας, τη δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη,
τη δωρεάν Παιδεία μας, την εξασφαλισμένη τροφή μας,
για να τα αντικαταστήσει όλα αυτά με μια κλοπή,
που ονομάζεται καπιταλισμός
»
Μουαμάρ Καντάφι

* Μουαμάρ Καντάφι... μια κλοπή, που ονομάζεται καπιταλισμός!


from PRESS-GR https://ift.tt/3oHHE8i
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη