-->

Βορίδης: «Δεν στοχοποιούμε τους εμβολιασμένους, αγωνιούμε για την υγεία τους»

Βορίδης: «Δεν στοχοποιούμε τους εμβολιασμένους, αγωνιούμε για την υγεία τους»

Ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης, απέρριψε κατηγορηματικά κάθε σενάριο καθολικού lockdown αν και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο για νέα μέτρα

Μέτρο που επηρεάζει τους εμβολιασμένους δεν συζητείται, ξεκαθάρισε σήμερα ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης, αφήνοντας, ωστόσο, ανοιχτό το ενδεχόμενο να χρειαστούν και περαιτέρω περιορισμοί.  

«Προφανώς δεν μπορούμε να απαντήσουμε αν αυτά θα είναι τα τελευταία μέτρα. Θα κριθεί από το αποτέλεσμα των μέτρων πόσο καλά θα πάνε», επισήμανε ο υπουργός μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Ο Μάκης Βορίδης δήλωσε, άλλωστε, πως είναι πρόωρο να γίνει συζήτηση για περαιτέρω μέτρα στην εστίαση και τα σουπερμάρκετ. 

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις μερίδας πολιτών για τους περιορισμούς εις βάρος των ανεμβολίαστων, ο υπουργός σχολίασε πως «υπάρχει ρητορική που ακούω στο δημόσιο λογο εν μέρει ότι υπάρχει και στοχοποίηση των εμβολιασμένων, δεν υπάρχει στοχοποίηση, αλλά αγωνία για την υγεία τους».

«Διότι τα στοιχεία είναι συντριπτικά από τους ανθρώπους που μπαίνουν ΜΕΘ και διασωληνώνονται - είναι 80 με 85% ανεμβολίαστοι», τόνισε. 

Ο υπουργός, τέλος, απαντησε και στον ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το ζήτημα του εμβολιασμού των αστυνομικών:

«Δεν θέλει ο ΣΥΡΙΖΑ υποχρεωτικότητα στους υγειονομικούς, αλλά ρωτά τι κάνουμε για στρατό και αστυνομικούς» ανέφερε σχολιάζοντας τη δήλωση του υπουργού Επικρατείας.

«Aυτό που επισημαίνει ο κ. Σκέρτσος, και σωστά, είναι ότι με υποκριτικό και κακό στοχευμένο τρόπο ανοίγει συζήτηση μονό για τους αστυνομικούς» δήλωσε. 

 from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3qYcQmp
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->