Έρχεται... η λυπητερή για εταιρείες κούριερ

Έρχεται... η λυπητερή για εταιρείες κούριερ

Σήμερα αναμένεται να συνεδριάσει η Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών & Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), προκειμένου να επιβληθούν οι πρώτες κυρώσεις σε εταιρείες κούριερ που τα έκαναν μούσκεμα στην περίοδο του lockdown.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρόστιμα που θα επιβληθούν θα αφορούν τρεις κορυφαίες εταιρείες κούριερ. Όλα δείχνουν ότι η ΕΕΤΤ, στην πρώτη αυτή εξέταση παραβάσεων της ταχυδρομικής νομοθεσίας, θα είναι επιεικής. Οι κυρώσεις θα περιοριστούν σε συστάσεις ή και μικρά πρόστιμα.

Ωστόσο, η ΕΕΤΤ δεν θα είναι τόσο επιεικής για τις παραβάσεις που έγιναν στο δεύτερο και τρίτο lockdown που ακολούθησαν τον Νοέμβριο του 2020. Και αυτό γιατί αφενός του δεύτερο lockdown δεν ήταν το ίδιο με το πρώτο, δεν ήταν κάτι αναπάντεχο και επιπλέον, ορισμένες εξ αυτών υποτροπίασαν καθυστερώντας υπερβολικά της παράδοσης ή ακόμα και χάνοντας δέματα.



from Όλες οι ειδήσεις - Ειδήσεις https://ift.tt/3oVTLPs
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη