Απόλλων Σμύρνης: Με Φατιόν, Τουτουαρίμα η αποστολή απέναντι στη Λαμία

 

Στην αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης, για το εντός έδρας παιχνίδι του Σαββάτου (27/11 19:30) κόντρα στην Λαμία συμπεριλήφθηκαν οι Άντονι Φατιόν και Τζόρντι Τουτουαρίμα.
Να πετύχει την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα, θα προσπαθήσει στην εντός έδρας αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής, με αντίπαλο την Λαμία ο Απόλλων Σμύρνης.

Η ομάδα του Τζιανλούκα Φέστα, η οποία ολοκλήρωσε την Παρασκευή (26/11), την προετοιμασία της για το ματς απέναντι στην ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί στο συγκεκριμένο ματς χωρίς τους Ντομίνγκες και Μπαξεβανίδη.

Ο πρώτος είναι τραυματίας, ενώ ο δεύτερος είναι τιμωρημένος καθώς αποβλήθηκε στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Αντίθετα στην διάθεση του Ιταλού κόουτς θα βρίσκονται οι Λισγάρας που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ο Φατιόν που έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες αλλά θα εκτίσει την τιμωρία του στο ματς με τον Παναθηναϊκό και ο Τουτουαρίμα…

Μετά το τέλος της προπόνησης έγινε γνωστή η αποστολή του αγώνα, την οποία και απαρτίζουν οι: Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκης, Άλβες, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Σλίβκα, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα και Ιωαννίδης.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη