Φίλιππος Πλιάτσικας: Γιατί οι Πυξ Λαξ δεν έπαιξαν ποτέ στα μπουζούκια

Φίλιππος Πλιάτσικας: Γιατί οι Πυξ Λαξ δεν έπαιξαν ποτέ στα μπουζούκια

Διέγραψαν μια μεγάλη καλλιτεχνική πορεία ως μπάντα, ενώ μετά το 2004 όταν οι Πυξ Λαξ διαλύθηκαν τόσο ο Φίλιππος Πλιάτσικας όσο και ο Μπάμπης Στόκας έμειναν στο προσκήνιο της μουσικής σκηνής στη χώρα. 

Όσο το γκρουπ ήταν ενεργό πραγματοποίησαν εκατοντάδες εμφανίσεις και συναυλίες, ποτέ όμως δεν έπαιξαν σε μια μεγάλη λαϊκή πίστα, δεν συμμετείχαν σε κάποιο σχήμα στα μπουζούκια.

Η εξήγηση έρχεται από τον ίδιο τον Φίλιππο Πλιάτσικα, που φιλοξενούμενος στο «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρναούτογλου αποκάλυψε τον λόγο.

«Επιλέξαμε αυτόν τον δρόμο γιατί αισθανόμασταν ότι δεν ταιριάζαμε στα μπουζούκια. Δεν αισθανόμασταν ότι θα είμαστε καλοί. Οι ανάγκες που φτιάξαμε στη ζωή μας δεν χρειαζόντουσαν τόσα πολλά λεφτά» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Και συνέχισε για τη σόλο καριέρα που ακολούθησε:

«Τελευταία συναυλία, όταν είχαμε πει ότι θα την κάνουμε το 2004 την κάναμε. Μετά από 14χρόνια πορείας μόνοι μας, το 2018 βρεθήκαμε ξανά και μπήκαμε πάλι στο σπίτι μας. Με τον Μπάμπη ήρθαμε πιο κοντά αυτά τα χρόνια που κάναμε προσωπική πορεία. Το 2004 έπρεπε να τελειώσει η συνεργασία. Υπήρχε κορεσμός. Η απόφασή μας δικαιώθηκε από το αποτέλεσμα. Οι ίδιοι δεν μπορούσαμε να συνεχίσουμε και να παράγουμε με τον ίδιο τρόπο».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3cGA20r
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη