Επεισόδια στο Μαρούσι: Έρευνα για τους τραυματισμούς πυροσβέστη και φωτορεπόρτερ από την Αστυνομία

EUROKINISSI

Διοικητική διερεύνηση για τον τραυματισμό του πυροσβέστη αλλά και εκείνον ενός φωτορεπόρτερ κατά τη διάρκεια επεισοδίων στο Μαρούσι, διέταξε η ΓΑΔΑ.

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διέταξε διοικητική διερεύνηση για τους τραυματισμούς, ενός πρώην συμβασιούχου πυροσβέστη εποχικής απασχόλησης αλλά και ενός φωτορεπόρτερ, κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης των συμβασιούχων πυροσβεστών έξω από το υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας στη Λεωφόρο Κηφισίας, στο Μαρούσι.

Υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση

Ο πυροσβέστης φέρεται να έχει τραυματιστεί από χειροβομβίδα κρότου – λάμψης της Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης της Αστυνομίας να διαλύσει τη συγκέντρωση των πυροσβεστών που δεν δέχτηκαν να περιοριστούν στο πεζοδρόμιο.

Αργά το βράδυ ο τραυματισμένος πυροσβέστης υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στο χέρι του. 

Η αύρα έσπασε το πόδι του φωτορεπόρτερ

Ο φωτορεπόρτερ του κρατικού πρακτορείου ειδήσεων από την άλλη, όπως καταγγέλλει η Ένωση Φωτορεπόρτερ Ελλάδας, υπέστη διπλό κάταγμα στο πόδι, έπειτα από ευθεία ρίψη νερού από τον εκτοξευτήρα του ειδικού μηχανήματος της αστυνομίας, την αύρα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EU5PqL
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη