Η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φόρα τα σημάδια και τα ρούχα της από την επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)

Η Ιωάννα δείχνει για πρώτη φόρα τα σημάδια και τα ρούχα της από την επίθεση με βιτριόλι (βίντεο)

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου συγκινεί για μία ακόμη φορά με το θάρρος και τη δύναμή της να μιλάει για την άγρια επίθεση που δέχτηκε με το βιτριόλι

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου που δέχτηκε την άγρια επίθεση με βιτριόλι τον Μάιο του 2020 έδωσε για άλλη μια φορά μαθήματα ζωής, προχωρώντας σε μια ακόμη συγκινητική εξομολόγηση.

Παράλληλα, έδειξε για πρώτη φορά τα σημάδια από τα εγκαύματα στα χέρια της, αλλά και τα ρούχα που φορούσε την ημέρα της επίθεσης - τα οποία είναι σχεδόν κατεστραμμένα από το καυστικό υγρό.

ιω2

ιωαννα

iva

Μάλιστα η Σίσσυ Χρηστίδου, στην οποία μίλησε η Ιωάννα, ανέφερε πως τα ρούχα εξακολουθούν να έχουν ακόμα έντονη τη μυρωδιά από το βιτριόλι, ενώ η ίδια αποκάλυψε πως τα κράτησε για τη δικαστική διαδικασία, αλλά πλέον δεν είναι σίγουρη αν θέλει να τα έχει στο σπίτι της.

Οι φίλες που της δίνουν κουράγιο

Μιλώντας για τις φίλες της, η Ιωάννα δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Για τα κορίτσια που είδατε στο δικαστήριο, τα τελευταία χρόνια έχουμε αναπτύξει μια πολύ όμορφη φιλία, αυτό φάνηκε και στη δίκη μου περίπτωση, μετά την επίθεση που δέχθηκα, ήταν δίπλα μου δίνοντας μου πολύ κουράγιο. Είναι πολύ σημαντικό για μένα. Ξέρω ότι είναι δίπλα μου και στα κακά και στα καλά».

Η συγκινητική αποκάλυψη

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου, όμως, έκανε και μια εξαιρετικά συγκινητική αποκάλυψη:

«Θέλω να σου πω μια συζήτηση που είχαμε μερικές μέρες πριν με τη γιατρό μου. Σηκώθηκα ένα πρωί, έκανα το μπάνιο μου. Δε ξέρω, μάλλον ήμουν σε πολύ καλή διάθεση. Τράβηξα μια φωτογραφία μου στο φως της ημέρας χωρίς τη μάσκα και της την έστειλα. Της είπα θέλω να σου πω δυο πράγματα που σκέφτηκα μόλις είδα τη φωτογραφία. Πρώτον ότι νιώθω πολύ όμορφη και δεύτερον πόσο πολύ σε ευχαριστώ. Συγκινήθηκε και μου απάντησε πολύ γλυκά. Μου είπε ότι θα βελτιωθεί ακόμη περισσότερο και θα νιώσεις ακόμη πιο όμορφη. Και στο τέλος θα καταλάβεις πως αυτό είναι το λιγότερο σημαντικό σε εμάς τους ανθρώπους».



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3x6Qa4C
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη