Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου

Φορολοταρία: Έγινε η κλήρωση για τις συναλλαγές Οκτωβρίου

Έγινε η 58η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας της ΑΑΔΕ και χαρίζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000.

Πραγματοποιήθηκε η 58η δημόσια κλήρωση της φορολοταρίας που διενήργησε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ) και χαρίζει σε χίλιους τυχερούς από 1.000 ευρώ με βάση τις συναλλαγές που έκαναν οι φορολογούμενοι τον Οκτώβριο του 2021 με τη χρήση πλαστικού χρήματος ή άλλων μέσων ηλεκτρονικών συναλλαγών.

Για να δείτε αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς, μπορείτε να μπείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση που βρίσκεται στο τέλος του άρθρου.

Τα βήματα

Επιλέγετε: Είσοδος στην εφαρμογή, όπου θα ζητηθεί, συμπληρώνεται το όνομα χρήστη και ο κωδικός στο TAXISnet.
Στο πεδίο «Δημόσια Κλήρωση – Συναλλαγές και Λαχνοί», πατάτε στο πεδίο «Εκτύπωση» και σας ανοίγει ένα νέο παράθυρο, όπου θα φανεί αν είστε ανάμεσα στους τυχερούς!

Στους τυχερούς αποστέλλεται μήνυμα στον προσωπικό λογαριασμό στο TAXIS, ενώ απαραίτητη προϋπόθεση για την κατάθεση των χρημάτων είναι η δήλωση του λογαριασμού σε μορφή ΙΒΑΝ στον δικτυακό τόπο www.aade.gr, στην επιλογή MyTAXISnet – «Ο λογαριασμός μου» – Δήλωση Λογαριασμού – ΙΒΑΝ.

Εάν κάποιος νικητής δεν έχει ήδη δηλώσει κάποιο λογαριασμό, θα δίνεται προθεσμία τριών μηνών από την αποστολή του προσωποποιημένου μηνύματος, ώστε να δηλώσουν τον τραπεζικό λογαριασμό στον οποίο επιθυμούν να πιστωθεί το χρηματικό έπαθλο, στην εφαρμογή προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISNET.

Όμως άμα δεν δηλωθεί τελικά λογαριασμός, το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στο έπαθλο θα καταβληθεί σε άλλον δικαιούχο, που θα διαθέτει αναπληρωματικό λαχνό.

Τα χρηματικά έπαθλα της φορολοταρίας είναι ακατάσχετα, αφορολόγητα, δεν αποτελούν εισόδημα και δεν υπόκεινται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Δείτε ΕΔΩ αν είστε στους τυχερούς



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nN5y39
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη