Έρχεται ρύθμιση για το ακαταδίωκτο των γιατρών του ΕΣΥ λόγω... «αρνητών»

Έρχεται ρύθμιση για το ακαταδίωκτο των γιατρών του ΕΣΥ λόγω... «αρνητών»

Νομοθετική ρύθμιση για το ακαταδίωκτο των γιατρών του ΕΣΥ ετοιμάζεται να προωθήσει η κυβέρνηση, προστατεύοντας με αυτό τον τρόπο τους γιατρούς από τους αρνητές που παίρνουν το ρίσκο να... πεθάνουν από το να διασωληνωθούν.

Πρόκειται για ένα μέτρο, το οποίο θα ισχύει για όσο διάστημα διαρκεί η πανδημία, καθώς οι γιατροί έρχονται αντιμέτωποι με «τρελά» περιστατικά, με χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό της Θεσσαλονίκης με τον πρώην επόπτη υγείας που συμβούλευε 50χρονη να φύγει από το νοσοκομείο, η οποία όμως πέθανε από κορονοϊό λίγες ώρες αργότερα.

Εξάλλου, όσον αφορά την επίταξη των ιδιωτών γιατρώμ. το υπουργείο Υγείας δίνει μια μικρή παράταση στους ιδιώτες γιατρούς προκειμένου να ενταχθούν στο Ε.Σ.Υ. με τη θέλησή τους.

Σε διαφορετική περίπτωση, κι αν μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν υπάρξει ικανοποιητική συμμετοχή, την Τετάρτη αναμένεται να «φύγουν» τα φύλλα πορείας για την επιστράτευση τους.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3onYclE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη