Άλογα στο κέντρο της Αθήνας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων στον Ιππόδρομο (βίντεο)

Άλογα στο κέντρο της Αθήνας, συγκέντρωση διαμαρτυρίας εργαζόμενων στον Ιππόδρομο (βίντεο)

Τα άλογα... κατέβηκαν στο κέντρο της Αθήνας καθώς οι εργαζόμενοι στον Ιππόδρομο πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Κολοκοτρώνη.

Οι συμμετέχοντες στην κινητοποίηση καταγγέλλουν ότι ο Ιππόδρομος οδηγείται σε κλείσιμο στο τέλος του χρόνου, με αποτέλεσμα 2.000 οικογένειες και 350 άλογα να μένουν στο δρόμο. Στο σημείο έχει παραταχθεί ισχυρή αστυνομική δύναμη, ενώ η Τροχαία έχει κλείσει τις δύο λωρίδες της οδού Σταδίου.

«Είμαι προπονητής στον Ιππόδρομο, 47 χρόνια στον Ιππόδρομο. Θέλουμε τον Ιππόδρομο ανοιχτό. Η κυβέρνηση με το ΤΑΙΠΕΔ μάς έκαναν μπαλάκι. Ζητάμε ακρόαση από τον πρωθυπουργό, να μην κλείσει ο ιππόδρομος. Το ΤΑΙΠΕΔ και η κυβέρνηση ακύρωσαν ένα νόμο που επέτρεπε τη βιωσιμότητα του Ιπποδρόμου», είπε στην κάμερα του MEGA εργαζόμενος στον Ιππόδρομο.

«Αγώνες γίνονται κάθε Δευτέρα στον Ιππόδρομο. Το ΤΑΙΠΕΔ έκανε σύμβαση με την κυβέρνηση και τον ΟΠΑΠ το 2015 και έδωσε το ιπποδρομιακό στοίχημα και τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών στον ΟΠΑΠ. Η σύμβαση αυτή δεν κατοχύρωσε τη διεξαγωγή των ιπποδρομιών. Αυτή τη στιγμή ο ΟΠΑΠ θέλει να κλείσει τον Ιππόδρομο. Δε θέλει να συνεχιστούν οι ελληνικές ιπποδρομίες. Πρέπει ο ΟΠΑΠ, η κυβέρνηση και το ΤΑΙΠΕΔ να κάτσουν σε ένα τραπέζι να βρουν μια λύση», σημείωσε άλλος εργαζόμενος.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3CTYXrM
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη