ΛΑΡΚΟ: Νέα μάχη για τους εργαζόμενους που παλεύουν εδώ και δύο χρόνια

Την πρωτοβουλία για τη συγκρότηση ψηφοδελτίου, με στόχο τη διαμόρφωση ακόμα καλύτερων όρων για τη λειτουργία του Σωματείου και τη συνέχιση του αγώνα, πήραν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ μπροστά στις εκλογές του Σωματείου Εργαζομένων στο εργοστάσιο της Λάρυμνας που ορίστηκαν για τη Δευτέρα 6 Δεκέμβρη.

Η απόφαση για τη συγκρότηση του νέου ψηφοδελτίου με την επωνυμία «Αγωνιστική Ενότητα Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ» πάρθηκε κατά τη διάρκεια σύσκεψης, με τη συμμετοχή δεκάδων εργαζομένων. Πρόκειται για εργαζόμενους και συνδικαλιστές οι οποίοι στα δύο χρόνια του αγώνα που δίνουν ενάντια στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης πρωτοστάτησαν στην οργάνωση των κινητοποιήσεων, ενώ παράλληλα συμμετείχαν και στήριξαν τις πρωτοβουλίες που πάρθηκαν το προηγούμενο διάστημα, τόσο για την οργάνωση και επιτυχία του συλλαλητηρίου στην Αθήνα στις 13 Νοέμβρη όσο και για τη διεξαγωγή της πρόσφατης εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου.

Στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στη Λάρυμνα και οριστικοποιήθηκε η απόφαση για τη συγκρότηση αυτού του ψηφοδελτίου, κοινή διαπίστωση όλων των εργαζομένων που συμμετείχαν, ήταν η ανάγκη διαμόρφωσης ενός νέου Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο, το οποίο να μπορεί να ανταποκριθεί χωρίς ταλαντεύσεις στη συνέχιση του αγώνα, να εμπνέει εμπιστοσύνη στους εργαζόμενους και να πρωτοστατεί στην οργάνωση και επιτυχία των κινητοποιήσεων.

(Στο συνημμένο το ψηφοδέλτιο της Αγωνιστικής Ενότητας Εργαζομένων ΛΑΡΚΟ για την ΠΟΕΜ).

www.902.gr

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη