Βρετανία: Δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν σε σήραγγα, αναφορές για τραυματίες

(Φωτ.: EPA / ANDY RAIN)

Δύο αμαξοστοιχίες συγκρούστηκαν μέσα σε σήραγγα κοντά στο Σόλσμπερι της Βρετανίας, με αποτελέσμα να τραυματιστούν 13 άνθρωποι, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες.

Δύο τρένα συγκρούστηκαν μεταξύ τους μεταξύ του Αντόβερ και του Σόλσμπερι, ανακοίνωσε η αστυνομία του Γουίλτσαϊρ, στη Βρετανία. Στο σημείο έχουν σπεύσει περιπολικά, ασθενοφόρα, οχήματα της πυροσβεστικής και ένα ελικόπτερο της αστυνομίας.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το ατύχημα σημειώθηκε στη σήραγγα Φίσερτον. Μια επιβατική αμαξοστοιχία, με αδιευκρίνιστο προς το παρόν αριθμό επιβατών, χτύπησε σε ένα αντικείμενο μέσα στη σήραγγα, εκτροχιάστηκε και ανατράπηκε εν μέρει, σύμφωνα με τον ιστότοπο wiltshiretoday.

Ο μηχανοδηγός έχει παγιδευτεί μέσα στο τρένο. Ένας δημοσιογράφος του BBC ανέφερε ότι υπάρχουν 13 τραυματίες, αλλά κανένας τους δεν είναι σε σοβαρή κατάσταση, όπως σημειώνει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3GGsTL0
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη