Δήμος Στυλίδας: Eυχαριστήριο μήνυμα στον Υπουργό Οικονομικών Χρήστο Σταϊκούρα για την μεσολάβηση ώστε να τοποθετηθεί ΑΤΜ στην Κοινότητα Γλύφας

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και όσους μεσολάβησαν, στην επίλυση του σημαντικού ζητήματος τοποθέτησης ενός μηχανήματος αυτόματων συναλλαγών μετρητών (ΑΤΜ) στην Κοινότητα Γλύφας.

Επισημαίνουμε ότι το εν λόγω μηχάνημα λύνει σημαντικά προβλήματα συναλλαγών όχι μόνον των κατοίκων της Γλύφας και της ευρύτερης περιοχής που είναι η ανατολικότερη περιοχή του Δήμου Στυλίδας, αλλά και του μεγάλου αριθμού των επισκεπτών που μετακινούνται μέσω της πορθμειακής γραμμής Γλύφας-Αγιόκαμπου κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. 

Εργαζόμαστε πάντα με προτεραιότητα τον άνθρωπο, πολιτεία και τοπική αυτοδιοίκηση, έχοντας πάντα στόχο το συλλογικό όφελος, την τοπική ανάπτυξη και την εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη