Ανοίγει στο Τhe Mall Athens κατάστημα της ΙΚΕΑ

pexels

Ανοίγει τον Δεκέμβριο το πρώτο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens στο Μαρούσι.

Το νέο κατάστημα εντάσσεται στη στρατηγική του πλάνου λειτουργίας καταστημάτων ΙΚΕΑ «νέας γενιάς» και ακολουθεί εκείνα στη Βάρνα της Βουλγαρίας, τον Πειραιά και πιο πρόσφατα το «Mall of Sofia» στην πρωτεύουσα της Βουλγαρίας.

Το νέο κατάστημα ΙΚΕΑ στο The Mall Athens θα έχει έκταση 2.000 τμ και θα προσφέρει στους πελάτες πάνω από 1.000 άμεσα διαθέσιμους κωδικούς, που ανανεώνονται διαρκώς.

Όλα τα προϊόντα θα βρίσκονται διαθέσιμα για παραγγελία και παράδοση στο χώρο των πελατών, ή παραλαβή από τα καταστήματα ΙΚΕΑ Κηφισός ή ΙΚΕΑ Αεροδρόμιο.

Το νέο κατάστημα στο Μαρούσι έρχεται να συμπληρώσει το δίκτυο της εταιρείας, προσφέροντας στους καταναλωτές ακόμα ένα κανάλι επικοινωνίας, βασισμένο στις δικές τους ανάγκες, ενώ θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι του The Mall Athens.

Τα καταστήματα «νέας γενιάς», εντός του αστικού ιστού, έρχονται να αναδείξουν στην πράξη τη δέσμευση της ΙΚΕΑ να βρίσκεται πιο κοντά στους πελάτες, διευκολύνοντας ακόμα περισσότερο τις καθημερινές αγορές.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30TGrCC
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη