Νέο «απεταξάμην» Μητσοτάκη σε lockdown, δεν πρόκειται να κλείσει τίποτα

eurokinissi

Δεν υπάρχει η παραμικρή σκέψη για νέο lockdown και απαγόρευση κυκλοφορίας, παρά την πίεση στο σύστημα υγείας από τη νέα μεγάλη αύξηση, κρουσμάτων, διασωληνωμένων και νέων θανάτων.

Το τέταρτο κύμα δείχνει τα «δόντια» του, με την Ελλάδα να «γράφει» το ένα ρεκόρ κρουσμάτων μετά το άλλο και τους επιστήμονες να προβλέπουν άλλο ένα για την Τρίτη με τα νέα κρούσματα να φτάνουν τα 8.000. Η πίεση στο σύστημα Υγείας εντείνεται με τους διασωληνωμένους να αυξάνονται κι εκείνοι και Νοσοκομεία σε ολόκληρη τη χώρα να ζουν εφιαλτικές εφημερίες.

Παρά ταύτα, η κυβέρνηση, δεν εξετάζει σε καμία περίπτωση ένα νέο lockdown και το φωνάζει σε όλους τους τόνους. «Δεν κλείνει τίποτα» αναμένεται να είναι το μήνυμα που θα στείλει εκ νέου και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που θα μιλήσει στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός.

Η πίεση άλλωστε στους ανεμβολίαστους εργαζόμενους δείχνει να πιάνει τόπο με τα ραντεβού για την α' δόση του εμβολίου να αυξάνονται ραγδαία από 6-7.000 ημερησίως σε περισσότερα από 41.000 μετά την επιβολή των νέων μέτρων με τα υποχρεωτικά rapid test.

Η πορεία της πανδημίας αναμένεται να συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση μέσα στο Νοέμβριο, ενώ η αποτίμηση των μέτρων αναμένεται το επόμενο 10ήμερο. Το μόνο μέτρο που αναμένεται να πάρει η κυβέρνηση άμεσα είναι αυτό της επίταξης γιατρών του ιδιωτικού τομέα, που αναμένεται αυτήν ή το αργότερο την επόμενη εβδομάδα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/31A5TNO
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη