Με rapid test στις εκκλησίες οι ανεμβολίαστοι πιστοί, με self test οι ανήλικοι

Με rapid test στις εκκλησίες οι ανεμβολίαστοι πιστοί, με self test οι ανήλικοι

Σύμφωνα με το ΦΕΚ με τα νέα μέτρα που δημοσιεύτηκε πριν λίγο, οι ενήλικοι πιστοί θα μπαίνουν στις εκκλησίες με rapid test ενώ τα παιδιά με self test

Απόλυτη επιβεβαίωση του Dnews μετά τη δημοσίευση του ΦΕΚ που προβλέπει self test για τα παιδιά στις εκκλησίες και rapid test για τους ενήλικες.

Πιο αναλυτικά στους χώρους λατρείας, οι πιστοί εισέρχονται προς τον σκοπό συμμετοχής σε κάθε είδους θρησκευτική τελετή κατόπιν υποχρεωτικής επίδειξης κατά την είσοδο:

[α] πιστοποιητικού εμβολιασμού, σύμφωνα με την παρ. 2 του άρθρου 9, ή
[β] πιστοποιητικού νόσησης, σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9 ή
[γ] βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου για κορωνοϊό COVID-19 (PCR ή rapid test), σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθρου 9.

Οι ανήλικοι από τεσσάρων (4) έως και δεκαεπτά (17) ετών δύνανται να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self- test) σύμφωνα με τις παρ. 3 και 4 του άρθρου 9.

Σημειώνεται πως από την υποχρεωτική χρήση μάσκας εξαιρούνται οι θρησκευτικοί λειτουργοί και οι ιεροψάλτες - αποκλειστικά και μόνο κατά τη διάρκεια της θρησκευτικής τελετής.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/30G6cXx
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη