Σάλος στην Τουρκία με τις φήμες για εγκεφαλικό που υπέστη ο Ερντογάν: Τον «πέθαναν» στα social media

Σάλος στην Τουρκία με τις φήμες για εγκεφαλικό που υπέστη ο Ερντογάν: Τον «πέθαναν» στα social media

Αναστάτωση προκάλεσαν οι αναφορές για ραγδαία επιδείνωση της υγείας του Ερντογάν που έκαναν τον γύρο των social media

Οργιάζουν οι φήμες για την υγεία του Τούρκου Προέδρου, αν και προφανώς για την ώρα καμία είδηση δεν επιβεβαιώνεται. Ανήμερα της συμπλήρωσης 19 συναπτών ετών διακυβέρνησης, αναφορές στα μέσα κοινωνικής κοινωνικής δικτύωσης θέλουν τον Ερντογάν να έχει υποστεί εγκεφαλικό, αλλά ακόμη και να έχει... πεθάνει.

Ενδεικτικό είναι το tweet με βίντεο που δείχνει τον Ερντογάν να παραπέει και να δυσκολεύεται να περπατήσει.

Αναφερόμενη στο θέμα, η φιλοκυβερνητική εφημερίδα «Υeni Akit»  κατηγορεί για την φημολογία την αντιπολίτευση και «τα τρολ της»:

«Τα αριστερόστροφα τρολ που εκτόξευαν το μίσος τους για τον Ερντογάν στις αναρτήσεις με το hashtag #dead αποκάλυψαν πώς έχασαν εντελώς τα ανθρώπινα συναισθήματά τους», σχολίασαν χαρακτηριστικά.

Η εφημερίδα, παράλληλα, χαρακτηρίζει αχρείους όσους αναπαράγουν τα «fake news». 

«Δεν είναι γνωστό αν οι αρχές θα λάβουν μέτρα για αυτούς τους λογαριασμούς που διαδίδουν το ψέμα ότι ο Πρόεδρος της χώρας είναι νεκρός και όχι μόνο», σημειώνεται.

Η αινιγματική ανάρτηση βουλευτή του CHP

 Σε ανάρτησή του στο Twitter o βουλευτής Κωνσταντινούπολης του κεμαλικού κεντροαριστερού Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος (CHP) Αϊκούτ Ερντογντού υποστήριξε ότι κυκλοφορούν πολλά μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν.

«Η μόνη μου επιθυμία είναι να κατέβει ο Ερντογάν υγιής στην εκλογική μάχη», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Τα μηνύματα στο WhatsApp για την υγεία του Ερντογάν επανέρχονται συνεχώς... Η πολιτική μου ζωή πέρασε πολεμώντας ενάντια στον Ερντογάν. Αδικήθηκα σε δεκάδες μηνύσεις που άσκησε εναντίον μου ο Ερντογάν… Η μόνη μου επιθυμία είναι ο Ερντογάν να μπει στις εκλογές υγιής και σε φόρμα και να λογοδοτήσει στον κόσμο στις κάλπες

Η ανάρτησή του για την υγεία του Ερντογάν προκάλεσε την έντονη αντίδραση φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ, τα οποία έκαναν λόγο για «σκανδαλώδεις δηλώσεις».

...και η αναβολή της συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, πως πράγματι υπήρξαν αλλαγές στο πρόγραμμα του προέδρου Ερντογάν την Τρίτη.

Πιο συγκεκριμένα, αναβλήθηκε η σημερινή συνεδρίαση της ΚΟ του AKP, της οποίας προεδρεύει ο Ερντογάν, αλλά ο Τούρκος πρόεδρος αναμένεται να υποδεχθεί στο προεδρικό μέγαρο στην Άγκυρα τον ΓΓ του Τουρκικού Συμβουλίου, ενώ στη συνέχεια θα έχει συναντήσεις με πρέσβεις διαφόρων χωρών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3nSo60v
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη