-->

Γρηγορίου: «Αφήνει πίκρα η ήττα, μπορούσαμε την ισοπαλία» (video)


Ο τεχνικός της Λαμίας τόνισε ότι ο τρόπος που ήρθε η ήττα στο τέλος από τον Παναθηναϊκό αφήνει μια πικρή γεύση στην ομάδα του, ενώ αναφέρθηκε και στη δυσλειτουργία που προκλήθηκε στον άξονα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μιχάλης Γρηγορίου στην Cosmote TV:

«Απέναντι στον Παναθηναϊκό παίζεις ως το 85' σε ουδέτερη έδρα και είσαι στο 1-1, συμβαίνει μια ανύποπτη στιγμή και χάνεις το παιχνίδι. Αυτό σου αφήνει πίκρα. Μπορούσαμε να διεκδικήσουμε την ισοπαλία. Μέχρι τότε ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα. Με στενοχωρεί εκτός της ήττας ότι έκαναν την εμφάνισή τους προβλήματα στον άξονά μας. Και ο Τζανδάρης και ο Μπεχαράνο βγήκαν σε κομβικά χρονικά σημεία, κυρίως ο Μπεχαράνο. Αυτό έφερε δυσλειτουργία στο πλάνο το οποίο είχαμε. Δεν νομίζω ότι χάθηκε η συγκέντρωση στο τέλος. Απλά είναι κάποιες λεπτομέρειες που έκριναν το παιχνίδι. Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί έχουν γίνει αρκετά τις τελευταίες δύο μέρες και από ένα σημείο και μετά είναι λογικό να υπερβάλουν εαυτό για να αντεπεξέλθουν».

Δείτε το video εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->