Έλεγχος διαιτησίας: Οσο ήταν πέναλτι στο ΟΑΚΑ, άλλο τόσο ήταν και στη Λαμία! (video)


Ο έλεγχος της διαιτησίας για την 10η αγωνιστική της Super League 1.

Έλεγχος διαιτησίας: Σωστός ο Βερίσιμο στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός, αυστηρός  ο Κουμπαράκης στο Λαμία - Παναθηναϊκός.

Έλεγχος διαιτησίας: Υπερβολική η απόφαση του Κουμπαράκη να πάει στο πέναλτι για το μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου στον Μαουρίτσιο, στο Λαμία – Παναθηναϊκός.


Βόλος-ΟΦΗ: Κανένα χέρι στο 68′, σωστά το «play on» του Μανούχου. Confirm απο τον VAR Γκάμαρη. Καλή διαιτησία στο Πανθεσσαλικό.

Άρης-ΠΑΣ Γιάννινα: Με on field review το πέναλτι υπέρ του ΠΑΣ Γιάννινα στο χέρι του Εντιαγέ. Σωστά καταλογίστηκε η παράβαση, την οποία αρχικά έχασε ο Ισραηλινός ρέφερι.

Ιωνικός-Αστέρας Τρίπολης: Υπάρχει υποψία πέναλτι υπέρ του Ιωνικού σε μαρκάρισμα πάνω στον Ντάλσιο. Ο Καραντώνης «είχε» τη φάση και έκρινε οτι δεν υπάρχει παράβαση.

Παναιτωλικός-Απόλλων Σμύρνης: Δύο… κόκκινες έπρεπε να δει στις καθυστερήσεις ο Μπαξεβανίδης. Μια για το βάναυσο μαρκάρισμα πάνω στον Μόρσεϊ και μια επειδή στερεί προφανή ευκαιρία για γκολ! Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είδε ο Γκορτσίλας. Λογικό αφού ήταν πίσω από το κέντρο!

ΑΕΚ-Ολυμπιακός: Διαμαρτυρίες για πέναλτι από πλευράς γηπεδούχων στην επαφή του Μασούρα στον Βράνιες. Ο διαιτητής Φάμπιο Βερίσιμο είπε σωστά «παίζετε». Η επαφή των χεριων του Μασούρα στην πλάτη του Βράνιες, δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση παράβαση. Ο Βράνιες πέφτει επειδή το δεξί του πόδι… ανατρέπει το αριστερό!

Ατρόμητος-ΠΑΟΚ: Στο 49′ η μπάλα πάει στο χέρι του Παπαδόπουλου από το κεφάλι του, δεν υπάρχει παράβαση πέναλτι. Στο 65′ Βαρέλα βάζει το χέρι αντικανονικά στο πρόσωπο του Κουλούρη. Ίδια φάση με εκείνη στο ΠΑΣ Γιάννινα – Παναιτωλικός. Πέναλτι που καταλογίστηκε από τον Ευαγγέλου μετά από ανασκόπηση της φάσης στο μόνιτορ.

Λαμία-Παναθηναϊκός: Cheap dicision, η απόφαση του Κουμπαράκη να πάει στην άσπρη βούλα στο μαρκάρισμα του Τζανετόπουλου στον Μαουρίτσιο. Αν ήταν πόδι στήριξης του επιτιθέμενου, θα ήταν κάτι διαφορετικό, αφού θα μπορούσε εύκολα να χάσει την ισοοροπία του. Αυστηρός ο Κουμπαράκης. Σωστό όμως το support από τον VAR Φωτιά, αφού υπάρχει επαφή.

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη