Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο μέλη η Κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber για τον κορονοϊό

Ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο μέλη η Κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber για τον κορονοϊό

Η Ελληνική Κυβέρνηση άνοιξε την Κοινότητα στο Viber την άνοιξη του 2020, στο πλαίσιο του πρώτου lockdown,

Η Κοινότητα της Ελληνικής Κυβέρνησης στο Viber, η πιο πολυπληθής μέσα στην εφαρμογή, ξεπέρασε το 1 εκατομμύριο μέλη σε ενάμιση μόλις χρόνο λειτουργίας. Η Ελληνική Κυβέρνηση άνοιξε την Κοινότητα την άνοιξη του 2020, στο πλαίσιο του πρώτου lockdown, ως ένα ακόμη κανάλι για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας COVID-19.

Έκτοτε, η κοινότητα μεγάλωσε με εντυπωσιακούς ρυθμούς και χάρη στο καθημερινό της περιεχόμενο σχετικά με την πανδημία και άλλα θέματα, έγινε η πιο δημοφιλής μέσα στο Viber, που με τη σειρά του είναι η πιο δημοφιλής εφαρμογή μηνυμάτων στην Ελλάδα.

Το ίδιο το Viber γιόρτασε την επιτυχία αυτή κάνοντας μια σχετική δημοσίευση σήμερα στην Κοινότητα Viber Ελλάδα.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3D9IpMv
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη