Επιχειρηματίας δωρίζει 100 εισιτήρια διαρκείας της ΑΕΚ σε άνεργους και φοιτητές

(Φωτ.: INTIME)

Σε μια αξιόλογη κίνηση προχώρησε ένας επιχειρηματίας που αγόρασε 100 διαρκείας για το μπάσκετ της ΑΕΚ και θα τα δωρίσει σε άνεργους και φοιτητές.

Ένας επιχειρηματίας ποτών από τη Μύκονο, έγινε «Άη Βασίλης» για... μεγάλα παιδιά, αφού πρόσφερε 100 εισιτήρια διαρκείας στην ΚΑΕ ΑΕΚ, προκειμένου να διανεμηθούν δωρεάν σε φιλάθλους της ομάδας που είναι άνεργοι και φοιτητές.

Η ΚΑΕ ΑΕΚ «αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τον «Ενωσίτη» επιχειρηματία» και υπογραμμίζει ότι επιθυμία του φίλου της ομάδας είναι να διανεμηθούν δωρεάν τα εισιτήρια διαρκείας σε ανέργους και φοιτητές, οπαδούς της ΑΕΚ, «για να αποκτήσει ακόμη μεγαλύτερη δυναμική το νέο "σπίτι"» των Κιτρινόμαυρων στα Άνω Λιόσια.

Προδήλως η επιθυμία του θα ικανοποιηθεί, αλλά με την άρση ή χαλάρωση των υγειονομικών μέτρων από την κυβέρνηση για περιορισμό του κόσμου στα γήπεδα, σημειώνεται από την ΑΕΚ. Επίσης, επισημαίνεται ότι ο επιχειρηματίας ζήτησε να μη δημοσιοποιηθεί το όνομά του,

Όσον αφορά τον τρόπο παραλαβής των διαρκείας, η ΚΑΕ ΑΕΚ αναφέρει ότι θα ανακοινωθούν σύντομα οι σχετικές οδηγίες.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3sSqJDX
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη