Ρεβεγιόν με 140 ευρώ το άτομο στην Αράχωβα

Ρεβεγιόν με 140 ευρώ το άτομο στην Αράχωβα

Στη χώρα μας η Αράχωβα φέτος ζεί μεγάλες στιγμές, αφού ο πανικός από κόσμο έχει αρχίσει πριν τα Χριστούγεννα με φοβερή πληρότητα και γεμάτα μαγαζιά.

Το ανακαινισμένο χιονοδρομικό που άνοιξε πριν από λίγες ημέρες ζει μεγάλες στιγμές, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο για τιμές που παραπέμπουν σε Nammos. 

Ένα ζευγάρι για να απολαύσει τις VIP ξαπλώστρες του χιονοδρομικού θα πρέπει να καταναλώσει 100 ευρώ.

Οι τιμές για δυο νύχτες των καθιερωμένων ρεβεγιόν τις παραμονές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς είναι 100 και 140 ευρώ αντίστοιχα, σε γνωστά στέκια χωρίς ποτό.

Κάποιοι το έφτασαν στα 160 ενώ σε μυθικές ταβέρνες τα ρεβεγιόν είχαν κλείσει πριν βδομάδες,

Η Αράχωβα βουλιάζει από κόσμο που έφτασε σχεδόν στις αρχές της εβδομάδας ενώ από χθες δεν βρίσκεται δωμάτιο ούτε για πλάκα αφού η πληρότητα αγγίζει το 100%

Η ίδια κατάσταση επικρατεί και στο Καϊμακτσαλάν και στον Άγιο Αθανάσιο καθώς και σε άλλους προορισμούς που βουλιάζουν από εκδρομείς.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mwlh5w
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη