Πάρος: Αυτό είναι το σκάφος στο οποίο έχασαν τις ζωές τους 16 μετανάστες (βίντεο)

Πάρος: Αυτό είναι το σκάφος στο οποίο έχασαν τις ζωές τους 16 μετανάστες (βίντεο)

Πρόκειται για την τρίτη σειρά περιστατικών ερευνών και διάδοση που σημειώνεται στο Αιγαίο στη διάρκεια των τελευταίων τριών ημερών.

Τραγωδία ανοιχτά της Πάρου με ναυάγιο που σημειώθηκε το βράδυ (25/12), χάνοντας τη ζωή τους 16 μετανάστες. 

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα parianostypos.gr ανάμεσα στους νεκρούς από το ναυάγιο που σημειώθηκε μόλις 5 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά της Πάρου βρίσκονται και ένας πατέρας με την κόρη του. Κατά την ίδια πηγή στην πλειονότητά τους οι ναυαγοί είναι Σύροι, Παλαιστίνιοι και ανάμεσά τους υπάρχουν περίπου 15 Αφγανοί.

Το Λιμενικό Σώμα έδωσε στη δημοσιότητα το παρακάτω βίντεο από το σκάφος:

{https://www.youtube.com/watch?v=arqhJm5RhSo&feature=emb_title}

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε τη βαθύτατη λύπη του για την απώλεια όσων έχασαν τη ζωή τους προσθέτοντας ότι «η Ελλάδα θα συνεχίσει να σώζει ζωές, που άλλοι θέτουν σε κίνδυνο στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο».

Συνολικά το 2021, έχουν πραγματοποιηθεί περισσότερες από 1.450 επιχειρήσεις έρευνας και διάδοσης και έχουν διασωθεί περισσότεροι από 29.000 άνθρωποι.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3Jb6MxE
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη