Στιγμές τρόμου για δύο 18χρονους, τους λήστεψαν με απειλή μαχαιριού σε λεωφορείο (βίντεο)

Στιγμές τρόμου για δύο 18χρονους, τους λήστεψαν με απειλή μαχαιριού σε λεωφορείο (βίντεο)

Με την απειλή μαχαιριού ανήλικοι λήστεψαν δύο 18χρονους μέσα σε λεωφορείο στο Μενίδι, σκηνές τρόμου για τα δύο θύματα τις επίθεσης.

Στιγμές τρόμου έζησαν το απόγευμα της Τρίτης δύο 18χρονοι που έπεσαν θύματα ληστείας από τέσσερις ανήλικους ενώ επέβαιναν σε λεωφορείο, στην περιοχή του Μενιδίου.

Σύμφωνα με τις περιγραφές των θυμάτων, οι δράστες, ηλικίας 15-17 ετών, δε δίστασαν να βγάλουν μαχαίρι προκειμένου να πάρουν από τους 18χρονους όσα χρήματα είχαν πάνω τους και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα μπροστά και στους υπόλοιπους επιβάτες του λεωφορείου, λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, με τα θύματα να αναφέρουν ότι κανείς δεν αποπειράθηκε να τους βοηθήσει.

Οι δυο 18χρονοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο της γραμμής Α10. Στη στάση του νεκροταφείου, 4 ανήλικοι Ρομά, σύμφωνα πάντα τα θύματα, μπήκαν στο λεωφορείο, και τους πλησίασαν.

Στη συνέχεια ένας από τους δράστες ζήτησε από τον ένα 18χρονο να του δώσει όσα λεφτά είχε πάνω του. Όταν ο 18χρονος αρνήθηκε, άλλο μέλος της συμμορίας έβγαλε από το τσαντάκι του ένα μαχαίρι και απείλησε ότι θα τον μαχαιρώσει, αναγκάζοντας και τους δύο 18χρονους να τους δώσουν τα χρήματά τους, αλλά και τα κινητά τους τηλέφωνα.

Οι ανήλικοι πήραν τα κινητά και φεύγοντας χτύπησαν τον ένα 18χρονο με ένα μεταλλικό λοστό στο χέρι και εξαφανίστηκαν.

Οι δύο 18χρονοι κατήγγειλαν τη ληστεία στο ΑΤ Μενιδίου, το οποίο διεξάγει έρευνες για το περιστατικό.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3JnZV4e
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη