-->

Πικέρμι: Ζητούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ οι απαγωγείς του επιχειρηματία

Πικέρμι: Ζητούν πάνω από 1 εκατ. ευρώ οι απαγωγείς του επιχειρηματία

Θύμα απαγωγής έχει πέσει επιχειρηματίας από το Ντράφι με τους απαγωγείς του και επίσημα να ζητούν λύτρα για την απελευθέρωσή του.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες οι απαγωγείς ζητούν 1 εκατ. ευρώ για να τον αφήσουν ελεύθερο.

Ο επιχειρηματίας μιλούσε στο κινητό του με φιλικό του πρόσωπο που άκουσε τους δράστες να εγκλωβίζουν το θύμα τους και να τον επιβιβάζουν σε όχημα. Ο συνομιλητής του απαχθέντα έχει ήδη δώσει κατάθεση στην ΕΛΑΣ. 

Σύμφωνα με όσα ανέφεραν συγγενείς του στην αστυνομία, ο επιχειρηματίας επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από το Ίλιον όπου είχε πάει για φαγητό

Η εξαφάνισή του δηλώθηκε από έναν φίλο ενώ από τις έρευνες εντοπίστηκαν και καμμένα αυτοκίνητα, τα οποία πιθανόν να χρησιμοποιήθηκαν από τους απαγωγείς του επιχειρηματία.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας δραστηριοποιείται στο χώρο του αυτοκίνητου και κατά το παρελθόν είχε δεχτεί πυρά από επίδοξους ληστές στο κατάστημά του.from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3FyUmgS
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->