Περίπου 2000 άνθρωποι και παραπάνω στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, οι ΜΕΘ που λειτουργούν δεν επαρκούν, τα κρεβάτια παραμένουν κλειδωμένα, η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Πέτρινο κτίριο είναι για ζώα και όχι για ανθρώπους

Το παρακάτω σχόλιο-κριτική είναι από τοπική εφημερίδα της Φθιώτιδας: 

«Περίπου 2000 άνθρωποι και παραπάνω στην ευρύτερη περιοχή της Λαμίας έχουν βρεθεί θετικοί στον κορωνοϊό, οι ΜΕΘ που λειτουργούν δεν επαρκούν, τα κρεβάτια παραμένουν κλειδωμένα, η κατάσταση που διαμορφώνεται στο Πέτρινο κτίριο είναι για ζώα και όχι για ανθρώπους. Εκείνο όμως που έχει μεγαλύτερη σημασία είναι ο στρουθοκαμηλισμός που κυριαρχεί. »

Συμπληρωματικά: Αρκετές ΜΕΘ εκτός λειτουργίας, κλειδωμένες λόγω έλλειψης προσωπικού. Αρκετοί ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ. Μερικοί από αυτούς ήδη πέθαναν.

Εξακολουθούν οι κυβερνητικοί να επιμένουν πως δεν χρειάζονται άλλες ΜΕΘ και διορισμοί επί πλέον υγειονομικών ;

Οι τοπικοί υπουργοί και βουλευτές της ΝΔ έχουν κάτι να πουν ;

Αθανάσιος Μιχελής

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη