-->

Βουλή: Υπερψηφίστηκε ο Προϋπολογισμός 2022 με 158 «Ναι»

(Φωτ.: INTIME)

Ο Προϋπολογισμός 2022 υπερψηφίστηκε σήμερα (18/12) στη Βουλή με 158 θετικές ψήφους.

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η διαδικασία της ονομαστικής ψηφοφορίας στη Βουλή για τον Προϋπολογισμό του 2022.

Ο νέος Κρατικός Προϋπολογισμός πέρασε με 158 «Ναι» και 142 «Όχι».

Η διαδικασία ολοκληρώθηκε μετά από μια συζήτηση σε υψηλούς τόνους με αψιμαχίες ανάμεσα στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη και τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αλέξης Τσίπρας ξεκίνησε την ομιλία του στην συνεδρίαση της Βουλής για τον Προϋπολογισμό, κάνοντας σκληρή επίθεση στον πρωθυπουργό από τον οποίο ζήτησε να παραιτηθεί και να διεξαχθούν εκλογές.

Απαντώντας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης υπογράμμισε ότι εκλογές «θα γίνουν στην ώρα τους, στο τέλος της τετραετίας, είτε το ζητάτε, είτε όχι».

Ο πρωθυπουργός επέκρινε τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι έχει τις ίδιες ακραίες απόψεις με «όλους αυτούς τους Θεματοφύλακες του Συντάγματος» λέγοντας «είστε ακόμη μία φορά στο περιθώριο της κοινωνίας» και προσέθεσε: «Εάν εσείς θέλετε να οδηγήσετε την χώρα σε εξάρσεις και ανένδοτους, έχετε το δικαίωμα να το κάνετε, εσείς θα καταδικαστείτε από την ετυμηγορία του ελληνικού λαού»

Χαρακτηριστικό είναι πως επί του συνόλου 300 βουλευτών δεν υπήρξε κανένας βουλευτής που να ψήφισε «παρών» στην ονομαστική ψηφοφορία μέσω της οποίας εγκρίθηκε ο Προϋπολογισμός.

 from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3slUEUy
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

Από το Blogger.
-->