Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των συγγενών της, το δράμα της 29χρονης

Γυναικοκτονία στην Αλεξανδρούπολη: Σοκάρουν οι μαρτυρίες των συγγενών της, το δράμα της 29χρονης

Ο φερόμενος ως δράστης της γυναικοκτονίας στην Αλεξανδρούπολη χτυπούσε το θύμα σύμφωνα με τον πατέρα της - Με κοινωνικούς λειτουργούς τα τρία παιδιά που έχασαν τη μητέρα τους

Η 29χρονη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγό της αφήνοντας την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο.

Μία φρικτή ζωή, όσο και ο θάνατός της, φαίνεται πως ζούσε η 29χρονη Τζεβριέ, το 16ο θύμα γυναικοκτονίας στην Ελλάδα από την αρχή του χρόνου, στα χρόνια του 30χρονου συζύγου της, ο οποίος την Πέμπτη την ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου.

Η μητέρα τριών μικρών παιδιών άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, υποκύπτοντας στα σοβαρά τραύματα που της επέφερε ο σύζυγός της, και τα οποία της προκάλεσαν ρήξη σπλήνας και ήπατος.

Η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με σημαντική καθυστέρηση, καθώς αρχικά οι συγγενείς της προσπάθησαν να την περιθάλψουν στο σπίτι. Τελικά, ο άνδρας της την μετέφερε στο νοσοκομείο υποστηρίζοντας ότι είχε πέσει από τη σκάλα.

Τι είπε ο πατέρας της

Αναφερόμενος στον δράστη, ο οποίος έχει συλληφθεί, ο πατέρας της 29χρονης είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1. «Μας έλεγε ψέματα, έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Τώρα μαθαίνουμε ότι την χτυπούσε με ένα σίδερο. ήρθε μια κοπέλα τώρα και μας είπε ότι χτυπούσε την γυναίκα του με ένα σίδερο».

«Τέσσερα χρόνια είχα να δω την κόρη μου, δεν την άφηνε την κόρη μου να μας βλέπει. Εγώ δεν τον ήθελα για γαμπρό, γιατί έκανε χρήση ναρκωτικών», είπε ο πατέρας της άτυχης γυναίκας.

Όπως επανέλαβε πολλές φορές, «μέχρι χθες έπαιζε θέατρο και έλεγε ότι έπεσε από την σκάλα. Την χτύπησε στις 10 η ώρα και την πήγε στο νοσοκομείο στις 4, αν την πήγαινε νωρίτερα ίσως να είχε σωθεί».

«Αν το έκανε αυτός, να τον κλείσουν μέσα, ζητάω Δικαιοσύνη», σημείωσε ο πατέρας της 29χρονης.

Σχετικά με τα παιδιά της γυναίκας, ανέφερε πως «τα παιδιά τα έχουν πάρει κοινωνικοί λειτουργοί, μένουν προσωρινά στο νοσοκομείο και αναμένεται οι αστυνομικοί να πάρουν καταθέσεις και από τα παιδιά».

«Την έδερνε μπροστά στα παιδιά της»

«Είναι ανεξήγητο ακόμη και για μας τους στενούς συγγενείς γιατί η Τζεβριέ Εδινερλί συνέχιζε να μένει μαζί του και να υπομένει μια αληθινή κόλαση στην καθημερινότητά της. Ο 30χρονος τη χτυπούσε ακόμη και μπροστά στα παιδιά της» λέει η συγγενής της 29χρονης την οποία σκότωσε ο σύζυγός της στην Αλεξανδρούπολη.

Ο 30χρονος που συνελήφθη για τη δολοφονία της συζύγου του κακοποιούσε σχεδόν καθημερινά την 29χρονη σύζυγο του και μητέρα των τριών παιδιών τους, σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο της κοπέλας.

«Ερχόταν μελανιασμένη», λέει η μητέρα της

Η μητέρα της άτυχης 29χρονης παραδέχεται ότι υποπτευόταν ότι ο σύζυγός της την χτυπούσε, ποτέ όμως δεν το είχε η ίδια παραδεχτεί σε εκείνην. «Ήξερα γιατί, ερχόταν μελανιασμένη. Της έλεγα 'τι έγινε κόρη μου;' και μου απαντούσε: 'χτύπησα στην πόρτα, χτύπησα κάπου αλλού'» λέει η μητέρα.

Ερωτηθείσα αν ήξερε ότι ο σύζυγος χτυπούσε την κόρη της, η μητέρα ανέφερε: «Ήξερα, κατάλαβα ότι την χτυπούσε. Το κατάλαβα, το νιώθαμε. Προσπαθήσαμε να την πάρουμε πολλές φορές, αλλά δεν με άκουγε. Της έλεγα να χωρίσει όταν είχαν κάνει το πρώτο παιδί, ότι έκανε ένα λάθος που κλέφτηκε… Φοβόταν να πάρει το παιδί».

«Η αδερφή μου φοβόταν το σύζυγό της»

Στο ίδιο κλίμα και όσα δήλωσε η αδερφή της άτυχης κοπέλας. «Έχουμε 5 χρόνια να τη δούμε, δεν την άφηνε ο σύζυγός της να τη δούμε. Πήγαμε σπίτι της και μας έδιωξε ο σύζυγός της, είχαμε πάει με το δικό μου σύζυγο. Μας είπε να μην πηγαίνουμε. Η αδερφή μου ήταν στο σπίτι. Τον φοβόταν. Την είχα δει 2-3 φορές να είναι χτυπημένη, στο μάγουλο, στο μάτι. Μας έλεγε ότι δεν τη χτύπησε, αλλά το ξέραμε ότι το έκανε αυτός. Τα παιδιά της δεν ήξεραν ότι είμαστε οι θείοι. Ήταν παντρεμένη 18 χρόνια με αυτόν και τα παιδιά δε μας ήξεραν», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι!».

Τι λέει ο 30χρονος δολοφόνος

«Δεν θυμάμαι, είχα πιει», είπε στους αστυνομικούς και ισχυρίστηκε ως το Σάββατο το βράδυ είχε βγει, γύρισε τα ξημερώματα της Κυριακής και υπήρξε ένας τσακωμός το πρωί. Αμέσως μετά τον τσακωμό, ανέφερε πως έφυγε από το σπίτι και όταν το μεσημέρι γύρισε είδε τα αίματα στο κεφάλι της 29χρονης.

Υποστήριξε πως τη ρώτησε τι συμβαίνει κι εκείνη του απάντησε ότι έπεσε από τις σκάλες, όμως, η ιατροδικαστική εξέταση έδειξε ότι τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά από όσα ισχυρίστηκε ο 30χρονονος συζυγοκτόνος.

 



from Όλες οι ειδήσεις - ΕΙΔΗΣΕΙΣ https://ift.tt/3oKlOSP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη