Αίσιο τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης του 32χρονου από τις Αχαρνές

(Φωτ. αρχείου: EUROKINISSI)

Αίσιο ήταν το τέλος στην περιπέτεια εξαφάνισης του 32χρονου που αναζητούνταν από τους οικείους του.

Η περιπέτεια του Μάλλιου Γιώργου, 32 ετών, έληξε σήμερα (18/12), δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών του ανθρώπων που τον αναζητούσαν, αναφέρει η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Μάλλιος Γιώργος , που είχε εξαφανιστεί από τις Αχαρνές (από την περιοχή του Κόκκινου Μύλου), εντοπίστηκε στην περιοχή της Καλλιθέας και είναι καλά στην υγεία του. Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ευαισθητοποιημένος πολίτης ειδοποίησε τις Αστυνομικές Αρχές, οι οποίες άμεσα κατευθύνθηκαν στο σημείο.

Ο Μάλλιος Γιώργος βρίσκεται δίπλα σε άτομα που τον προσέχουν και του παρέχουν την φροντίδα που χρειάζεται.

Πολύτιμη υπήρξε η συμβολή της εκπομπής «Φως στο Τούνελ». Επιπροσθέτως, αξίζει να αναφερθεί ότι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση και από την Ομάδα Έρευνας και Διάσωσης «Θανάσης Μακρής» του «Χαμόγελου του Παιδιού» αλλά και από την συνεργασία των αστυνομικών αρχών που άμεσα προχώρησαν στην αναζήτηση του κυρίου Μάλλιου.

«To Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται κοντά στον Μάλλιο Γιώργο και την οικογένειά του για οτιδήποτε χρειαστεί.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/32iBnZn
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη