ΑΣΕΠ: Πάει πίσω η προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές, προ των πυλών 910 μόνιμες προσλήψεις

ΑΣΕΠ: Πάει πίσω η προκήρυξη για 4.000 νοσηλευτές, προ των πυλών 910 μόνιμες προσλήψεις

Το 2022 θα βγει τελικά η προκήρυξη για τις προσλήψεις 4.000 νοσηλευτών με την καθυστέρηση να οφείλεται στο ίδιο το υπουργείο και όχι στο ΑΣΕΠ.

«Η προκήρυξη για τους νοσηλευτές , θα "πάρει το δρόμο της", όταν το υπουργείο Υγείας καταγράψει τα κενά και τις θέσεις», ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του ΑΣΕΠ, Θ. Παπαϊωάννου. 

Η προκήρυξη αφορά προσλήψεις νοσηλευτικού προσωπικού, οι οποίοι ήδη εργάζονται σε νοσοκομεία και τους οποίους η εμπειρία στη διάρκεια της πανδημίας, θα τους πριμοδοτήσει με μόρια για την πρόσληψή τους.Εκτός από νοσηλευτες η νέα προκήρυξη θα περιλαμβάνει ειδικότητες όπως: Κοινωνιολογίας, Βιολόγων/ Χημικών / Βιοχημικών, Διοικητικού –Οικονομικού, Πληροφορικής, Στατιστικής, Φαρμακοποιών, Ψυχολόγων, Βρεφοκόμων / Βρεφονηπιοκόμων, Διοίκησης Μονάδων Υγείας & Προνοίας, Εργοθεραπευτων, Λογοθεραπευτές, Μαιευτικής / Μαιών – Μαιευτων, Ραδιολογίας- Ακτινολογίας, Επισκεπτριών/Των Υγείας, Διατροφής Και Διαιτολογιας, Οδοντοτεχνιτων, Βοηθων Φαρμακείου, Προσωπικού Ασφάλειας (Ημερησιοι Φυλακες / Φύλακες / Νυχτοφύλακες), Μαγείρων, Βοηθών Οδοτεχνιτων, Γενικών Καθηκόντων / Βοηθητικό Υγειονομικό Προσωπικό, Βοηθητικών Εργασιών Καθαριότητας / Πλυντων-ντριων.

Παράλληλα με τη προκήρυξη για το νοσηλευτικό και παραϊατρικό προσωπικό, θα ανακοινωθεί και νέα προκήρυξη για 910 μόνιμους γιατρούς σε όλα τα νοσοκομεία και κέντρα υγείας της χώρας.

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3H5rxJt
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη