Τηλεφωνική απάτη: Απατεώνες άρπαξαν 40.000 ευρώ από 68χρονη

Τηλεφωνική απάτη: Απατεώνες άρπαξαν 40.000 ευρώ από 68χρονη

Η Γυναίκα συνεργός προσποιήθηκε την κόρη της φώναξε από πόνους λίγο πριν το χειρουργείο για το οποίο όπως η ενημέρωση απαιτούσε το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Απίστευτο περιστατικό με μια 68χρονη γυναίκα από τη Λιβαδειά, όπου απατεώνες της έκλεψαν 40.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες από το TVSTAR, άγνωστος άνδρας της τηλεφώνησε από το νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου είχε μεταφερθεί βαριά τραυματισμένη, η κόρη της, μετά από τροχαίο ατύχημα.

Πρόκειται να γίνουν πειστικοί, φρόντισαν από το τηλέφωνο, η γυναίκα συνεργός τους, προσπαθούσε την κόρη της, να φωνάζει σφαδάζοντας από τους πόνους λίγο πριν το χειρουργείο για το οποίο όπως την ενημέρωσαν απαιτούσαν το χρηματικό ποσό των 40.000 ευρώ.

Πώς πήραν τα χρήματα 

Η 68χρονη κατευθύνθηκε στην τράπεζα όπου παρά τις ενστάσεις του διευθυντή του υποκαταστήματος και της προσπάθειάς του να την αποτρέψει ζητώντας να του εξηγήσει τους λόγους που την αναγκάζουν να προβεί σε μία τόσο μεγάλη ανάληψη, το θύμα της απάτης πήρε τα χρήματα και επικοινώνησε με τους απατεώνες.

Της έκλεισαν ραντεβού σε ερημική περιοχή της Λιβαδειάς της απέσπασαν τα 40.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.

Έρευνες για τους δράστες

Η απάτη έγινε αντιληπτή λίγη ώρα αργότερα όταν τηλεφώνησε στην κόρη της η οποία ήταν καλά στην υγεία της και βρισκόταν στη δουλειά της.

Το περιστατικό καταγγέλθηκε από την κόρη της 68χρονης στο τμήμα Ασφάλειας Λιβαδειάς όπου και διεξάγει τις έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EtuKAP
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη