Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κορονοϊό το έσκασε από το 424 λίγο πριν διασωληνωθεί

Θεσσαλονίκη: Ασθενής με κορονοϊό το έσκασε από το 424 λίγο πριν διασωληνωθεί

Μετά την επίσκεψη στη Λέσβο, ο Πάπας Φραγκίσκος επέστρεψε στην Αθήνα, όπου στις 16:45 θα πΈνα απίστευτο περιστατικό εκτυλίχθηκε το μεσημέρι της Κυριακής στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.ραγματοποιήσει Θεία Λειτουργία στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ασθενής που είχε διαγνωστεί με κορονοϊό και νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, το έσκασε λίγο πριν… διασωληνωθεί!

Στο νοσοκομείο σήμανε συναγερμός για τον εντοπισμό του, ενώ κλήθηκε και η Ελληνική Αστυνομία.

Στελέχη του 424 εντόπισαν τον ασθενή λίγη ώρα αργότερα στην Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης, στην έξοδο για Ευκαρπία και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ οδηγήθηκε πίσω στο νοσοκομείο.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/331DO2N
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη