Ξάνθη: Βρέφος 4 μηνών υπέστη κάταγμα στο κεφάλι

Ξάνθη: Βρέφος 4 μηνών υπέστη κάταγμα στο κεφάλι

Γέφυρα διακομιδής ενός βρέφους μόλις 4 μηνών στήθηκε από την Ξάνθη στη Θεσσαλονίκη.

Θλιβερό περιστατικό στην Ξάνθη, ανήμερα των Χριστουγέννων καθώς βρέφος υπέστη κάταγμα στο κρανίο.

Σύμφωνα με το xanthinea.gr, το μόλις 4 μηνών βρέφος υπέστη κάταγμα στο κρανίο και αιμορραγία στον εγκέφαλο, με αποτέλεσμα να λάβει χώρα μεγάλη κινητοποίηση για να μεταφερθεί εγκαίρως από την Ξάνθη σε θεραπευτήριο της Θεσσαλονίκης.

Τι περιγράφει ο γιατρός

«Χριστούγεννα σήμερα δεν πρόλαβα να ευχηθώ σε ανθρώπους που αγαπάω και τους νοιάζομαι , μιας και η εφημερία κάθε άλλο από ήρεμη είναι! Οι ασθενείς πολλοί. Άλλοι με απλά προβλήματα και άλλοι με σοβαρότερα. Ανάμεσα στους δεύτερους και η μικρή Νάντια, που μόλις στους 4 πρώτους μήνες ζωής της χρειάστηκε να κλάψει γιατί χτύπησε. Κάταγμα στο κρανίο, αιμορραγία στον εγκέφαλο είπε η αξονική. Η κινητοποίηση μεγάλη, τα τηλεφωνήματα πολλά. Διακομιδή στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Η μικρή Νάντια έφτασε σώα έχοντας στο στόμα της μια πιπίλα», τονίζει ο Φώτης Καζαντζίδης, γιατρός στο ΓΝΞ περιγράφοντας την περιπέτεια της μικρής Νάντιας.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3mA0Lky
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη