Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: Νέα στοιχεία για τον 51χρονο δράστη, γιατί δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του

Άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα: Νέα στοιχεία για τον 51χρονο δράστη, γιατί δολοφόνησε τον σύντροφο της μητέρας του

Νέα στοιχεία βλέπουν το φως της δημοσιότητας για το άγριο έγκλημα στη Γλυφάδα - Με 3 μαχαιριές σκότωσε τον 66χρονο σύντροφο της μητέρας του

Ακόμη μία άγρια δολοφονία σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης στη Γλυφάδα με θύμα έναν 66χρονο άνδρα.

Το έγκλημα σημειώθηκε στην οδό Βορείου Ηπείρου έξω από το χρωματοπωλείο που διατηρούσε το θύμα με την σύντροφό του.

Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, ο δράστης - γιος της συντρόφου του θύματος - του είχε στήσει καρτέρι έξω από το κατάστημα, όπου και ξεκίνησε ο καβγάς όταν ο 66χρονος πήγε να ανοίξει το κατάστημα. 

Αρχικά υπήρξε λεκτική αντιπαράθεση, ωστόσο, γρήγορα οι δύο άνδρες πιάστηκαν στα χέρια και ο 51χρονος έβγαλε μαχαίρι και σκότωσε τον 66χρονο, κατά πληροφορίες με τρεις μαχαιριές. 

Οι πρώτες πληροφορίες για το κίνητρο

Όπως αναφέρουν, μάλιστα, κάτοικοι της περιοχής, ο 51χρονος είχε να εμφανιστεί ίσως και δεκαετίες στη γειτονιά, καθώς έλειπε στο εξωτερικό.

Κάποιοι αναφέρουν πως έλειπε στην Αγγλία, άλλοι στη Δανία και τη Βραζιλία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ως βασικό και μόνιμο σημείο τριβής τη σχέση που διατηρούσε η μητέρα του με το θύμα.

Οι καβγάδες μεταξύ τους, μάλιστα, φέρονται να ήταν «ομηρικοί» ακόμη και όταν εκείνος ήταν στο εξωτερικό.

Σημειώνεται πως ο δράστης εξαφανίστηκε από το σημείο της δολοφονίας πεζός, ενώ λίγη ώρα αργότερα παραδόθηκε στην υποδιεύθυνση νοτιοανατολικής Αττικής:

«Τον καθάρισα. Είχαμε διαφορές», φέρεται να δήλωσε στην αστυνομία.

Τι δήλωσαν αυτόπτες μάρτυρες

Λίγο μετά τη δολοφονία, κάτοικος της περιοχής τόνιζε μπροστά στις κάμερες «Είδαμε το άνθρωπο πεσμένο, πάνω σε μια γλάστρα, γύρω στις 6.30. Πήραμε αμέσως το 100. Ενημερώσαμε και τη σύντροφο του θύματος. Κατέβηκε και μια γιατρός από δίπλα, είχε ακόμα τους σφυγμούς τους. Ακούσαμε τα τζάμια να σπάνε και κάποιον να φωνάζει βοήθεια και βγήκαμε».

{https://www.youtube.com/watch?v=F1ia6okDFpo}

Άλλη κάτοικος της περιοχής τόνισε «Διάφορες δεν είχαν. Οι άνθρωποι ήταν ευγενέστατοι μας είχαν εξυπηρετήσει αρκετές φορές. Το κατάστημα πρέπει να είναι της γυναίκας. Είδα αστυνομία και ανθρώπους στα μπαλκόνια. Κατάλαβα αμέσως ότι κάτι συμβαίνει. Το περιστατικό έγινε μάλλον μέσα στο καταστήματα».

{https://www.youtube.com/watch?v=c07ldoL1UEQ}



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3EEhES7
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη