ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Δημόσια κλήρωση για τις προσλήψεις στις φυλακές

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Δημόσια κλήρωση για τις προσλήψεις στις φυλακές

Κλήρωση ισοβαθμούντων για τις προσλήψεις στις φυλακές της προκήρυξης ΑΣΕΠ 6Κ/2018.

Το ΑΣΕΠ θα προβεί στη διαδικασία δημόσιας κλήρωσης, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στις διατάξεις του ν.4765/2021 (ΦΕΚ 6Α), μεταξύ των ισοβαθμούντων υποψηφίων, των κλάδων ΔΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΗΣΗΣ & ΔΕ ΦΥΛΑΞΗΣ (ΑΝΔΡΩΝ) (για τις σειρές κατάταξης 18-19 του β΄ επικουρικού πίνακα κατάταξης πολυτέκνων με εμπειρία) που προέκυψαν μετά την αναμόρφωση των πινάκων από την ολοκλήρωση των πρακτικών δοκιμασιών, στο πλαίσιο της Προκήρυξης ΑΣΕΠ 6Κ/2018 (ΦΕΚ 17/22.5.2018 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ).

Η δημόσια κλήρωση για τους ισοβαθμούντες του ανωτέρω κλάδου θα διενεργηθεί στις 27.12.2021, ημέρα Δευτέρα και ώρα 12.00 μ.μ. στην αίθουσα της Ολομέλειας του ΑΣΕΠ.

Λόγω των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας από τον κορωνοϊό, οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι μπορούν να παρακολουθήσουν την κλήρωση σε απευθείας μετάδοση από την πλατφόρμα e-presence.

 
ΠΙΝΑΚΑΣ ΙΣΟΒΑΘΜΟΥΝΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ

 



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3prMrwp
via IFTTT

Δημοσίευση σχολίου

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Νεότερη Παλαιότερη