-->

Συγκλονίζει την Κύπρο η δολοφονία 75χρονης από τον σύζυγό της, τι είπε στους αστυνομικούς

sigmalive

Συγκλονίζει την κοινή γνώμη της Κύπρου τις τελευταίες ώρες, μία υπόθεση δολοφονίας στην Πάφο.

Η Αστυνομία της περιοχής μελετά την υπόθεση δολοφονίας 75χρονης, ενεπλάκη και η Interpol.

Το Σάββατο στις 20:00, οι Αρχές έλαβαν πληροφορία από την Interpol ότι ένας 74χρονος κάτοικος Κύπρου από τη Βρετανία έστειλε στον αδερφό του μήνυμα, με το οποίο τον ενημέρωνε ότι δολοφόνησε τη σύζυγο του και προσπάθησε να αυτοκτονήσει με υπερβολική κατανάλωση χαπιών.

Σύμφωνα με το sigmalive, ο αδερφός του ενημέρωσε την Αστυνομία στη Βρετανία και μέσω της Interpol ενημερώθηκε η Αστυνομία Κύπρου για το έγκλημα.

Άμεσα, αστυνομικοί μετέβησαν στην κατοικία όπου έμενε το ζευγάρι κι εκεί εντόπισαν νεκρή την 75χρονη, ενώ στο σπίτι βρισκόταν και ο 74χρονος σύζυγος της σε κατάσταση μερικής νάρκωσης.

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για δολοφονία δια στραγγαλισμού, όμως ο 74χρονος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι δολοφόνησε τη σύζυγό του αποφράσσοντας με τα χέρια του τη μύτη και το στόμα της.

Παράλληλα, υποστήριξε ότι η σύζυγος του ήταν βαριά άρρωστη με λευχαιμία και δεν μπορούσε να την βλέπει να υποφέρει.

Ο 74χρονος φέρεται να επιβεβαίωσε ότι κατανάλωσε κάποια φαρμακευτικά σκευάσματα. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου του έγινε πλύση στομάχου και κρατήθηκε για νοσηλεία.

Αυτοψία στη σκηνή διενήργησε ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους, ο οποίος διαπίστωσε ότι η 75χρονη έφερε στο πρόσωπο εκχυμώσεις και εκδορές και ότι ο θάνατος της φέρεται να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.



from Όλες οι ειδήσεις https://ift.tt/3pa9QCr
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια

To kaliterilamia.gr σέβεται το δικαίωμα όλων των χρηστών να εκφράζουν ελεύθερα την άποψή τους ωστόσο διατηρεί το δικαίωμα, να μην δημοσιεύει συκοφαντικά και υβριστικά σχόλια. Έτσι όποια σχόλια, περιέχουν ακατάλληλα προς το κοινό χαρακτηριστικά θα αποσύρονται από τον ιστότοπο.

Από το Blogger.
-->